sizce birine edilecek en büyük beddua nedir?

soru başlıkta susluler

1. Off beddua ne ya? İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. ( genelde beddua edenlere yönelik kullanılır)

25 aralık 2021 16:30

2. İnş beşparasız kalırsın:Sss

25 aralık 2021 16:31

3. Bence evladını kaybetmesi hakkında yapılan beddua en kötüsü.daha büyük bir acı yok derler hep

25 aralık 2021 16:34

4. hem bu dünyada hem öte dünyada rahat etmeyesin ins.

25 aralık 2021 16:42

5. Bana da kişiye yönelik değil de sevdiklerine yönelik yapılan beddualar daha ağır gelir gibi geliyor.

Benim kuzenimi nikaha 2 hafta kala terk etmişti eski nişanlısı. Aldattığı kisiyle birkaç ay içinde evlendi. Kuzenim çöktü kilo verdi, işten ayrıldı. İlaç kullanmaya falan başladı. Resmen ruh gibi gezdi yıllarca.

Birkaç yıl sonra çocuğun eşi hastalık üstüne hastalık geçirdi çocuğunu düşürdü, pandemi zamanı cocugun anne babası öldü, çocuk işsiz kaldı ve geçen hafta eşinin ölüm haberi geldi. Felaket üstüne felaket kısacası. Biz kuzenime bunu sorunca tek beddua ettim Allah onu ömrü boyunca sevdikleriyle sinasin diye, dedi. Normalde çok inanmazdim ama bu olaydan sonra inanmaya başladım. Demek ki gerçekten ah alınca etki ediyor beddualar

25 aralık 2021 16:46

6. Gülüşlerin yarım kalsın. Birine ettim. İnşallah tutmuştur. Hakkım da helal değil. Ahirette bekliyorum karşımda.

25 aralık 2021 17:32