sizce bu crocs un çakma olduğu belli oluyor mu?

süslüler crocslar 700 tl olmuş dolapta replikasını buldum ama sizce çok belli oluyor mu bakar mısınız

1. (link: https://www.hizliresim.com/dkrbwr2 1)

15 mayıs 2022 20:40

2. (link: https://www.hizliresim.com/a6b16e2 2)

(link: https://www.hizliresim.com/si78ext 3)

15 mayıs 2022 20:42

3. Olmuyor hiç

15 mayıs 2022 20:45

4. crocsun orijinali de aman aman güzel durmuyor ki zaten plastik terlik işte al geç süslü, ha ayak sağlığın açısından nasıl olur bilemem kullanılan materyal vs

15 mayıs 2022 20:47

5. Teşekkür ettim süslüler alıyorum galiba. Ayak sağlığımı çok düşünemicem bu ekonomide :/ çok uzun süreler giymicem zaten

15 mayıs 2022 20:57

6. süslü öyle deme yine de ya mantar vs sıkıntılı durumlar yani .yine de sen bilirsin tabii ki, haklısın 700 tl verilecek gibi değil ama başka markalar bakabilirsin belki benzer vardır.

15 mayıs 2022 21:02

7. gorseldekinin gonderilecegini nerden biliyorsun?

ikincisi zaten kapali bir terlik git bari acik bir terligin cakmasini al. ayaginda denemeden malzemesini gormeden almak ve corapsiz giyilecek bir sey icin fazla cesur buldum seni :d

15 mayıs 2022 21:12

8. bir şeyin sahtesine para vermek bana çok koyar süslü ya bu bütçeyle merdivenaltı olmayan bir markadan terlik alınır

15 mayıs 2022 21:13

9. şöyle; ben almadan önce çakmalarına orijinal parası vermemek için youtubedan videolar izlemiştim. mesela marka düğmesi ve arka bandı tutan düğmelerin çıkıntılı olmasından orijinal olmadığı belli oluyor. ben neredeyse her gün giymeme rağmen şu an ben bile bu parayı fazla buluyorum ama rahatlığı aynı olur mu çekincem o olurdu. rahattan kastım da çok hafif ve havadar yoksa tabanı müthiş rahat diyemem. onun dışında trendyolda da bu şekilde replikalar var en azından yorumlarda yazar rahattı değildi vs

15 mayıs 2022 21:27

10. Anonim 5 çorapsız giyeceğim demedim ki :d ayrıca ne alayım diye de sormamışım soruda fark ettiysen belli mi değil mi demişim. He ne gönderilir orası ayrı tabi

15 mayıs 2022 22:25