sizce de çirkin olmak bir kadının başına gelebilecek en kötü şey değil mi?

kadınlık sırf güzelliğiyle değerlendirilen bişey. yalnızca erkekler değil diğer kadınlar ve çocuklar da güzel kadınlara daha iyi davranıyor. ilkokulda ve lisede güzel kızlar her zaman popüler ve en sevilen kişi olurdu. erkekler hep bu kızlarla arkadaş olur çirkinlere zorbalık yapardı. yetişkinlikte de asla sevilmiyorlar itilmiş kakılmış şekilde bir ömür geçiyor. bu tam olarak benim. ömrümde hiç kimseden ilgi görmedim ailem dahil. sürekli depresyondayım bu yüzden. sevilmek istiyorum artık dayanamıyorum gerçekten. o kadar çok istiyorum ki sevip sevildiğim bir ilişki içinde olmak. utanıyorum kendimden. hiç sevilmeyecek kadar çirkin olmak çok yaralayıcı ve onur kırıcı.

1. Hayır aptal olmak en kötü şey.

20 ocak 2023 00:27

2. ben seni anlıyorum, sorun neyse onu düzeltmeye çalış lütfen böyle yakınarak bir şey değişmiyor.

20 ocak 2023 00:31

3. ben mesela 30 lu yaşlardayım en güzel yıllarım anlattığın şekilde geçti ama sen daha gençsin ve her şeyin bir çözümü var, bir sürü estetik cerrah, bir sürü çözüm var.

20 ocak 2023 00:34

4. Ben de çirkin olduğumu düşünüyorum ama sevildim süslü.

20 ocak 2023 00:37

5. kanka kusura bakma ama yıl olmuş 2023 estetik denilen bir nimet ve bu kadar imkan varken hala çirkinim deyip drama queenlik yapmak bana biraz komik geliyor, belki parası yok diyecekler içinde çalışıp biriktirip yaptırabilirsin gayet bazen güzellikte çaba gerektiriyor.

20 ocak 2023 00:40

6. Aynen Kank kadın kimya dalında Nobel ödüllü ya da pandeminin aşısını bulmuş ama güzel değil diye ya da liseli erkekler Zorba diye şanssız oluyor aynen synen.

20 ocak 2023 00:46

7. üniden beri çalışıp biriktirdiğim paramı lazer rino ve diş teline ayırdım bunlar güzellik bile değil yalnızca insana dönüşmek için gerekli olan işlemlerdi. sonuç da şu, dişlerim yapı olarak zaten çok çirkinler ve az da olsa yamuldular, lazer hiç bir işe yaramadı aksine boynumdaki kılları sakala çevirdi. burun ameliyatı bir tık iyi oldu şükür. daha param bitti ve zengin de olmadığım için hala biriktiriyorum. yılda bir estetik yaparak 50 yaşımda güzelleşebilirim belki süslü çok haklısın. kaldi ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum artık kemiklerime kadar çirkinim çünkü

20 ocak 2023 00:48

8. Yapılan iğrenç davranışlara karşı estetik yaptır demek de nedir?kardeşim herkes estetik yaptırmak zorunda mı,karşı tarafın davranışını düzeltmesi gerekirken?ayrıca SS kemiklerime kadar çirkinim demek benim bile onurumu kırdı,sen nasıl kendine bunu diyebiliyorsun,hiç mi acıman yok kendine?

20 ocak 2023 00:55

9. IQ ortalamamiz 89 olmuş. aklını kullanamadiktan sonra o güzellik de heba olur

20 ocak 2023 01:40

10. Yani seni anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşıyorum çünkü ama ben kabullendim. Kabullendikten sonra da daha iyi hissetmeye başladım.  Sana da tavsiye ederim. Beklenti içinde olmam yoruyormuş meğer. Ama sana  bir tavsiyem var saç giyim makyaja herkesten daha çok özen göstermen. İş hayatında özellikle kötü görüntü dezavantaj. Yani ne kadar işe yarar bilmiyorum ama benim kişisel tecrübelerim böyle.

20 ocak 2023 01:59