sizce de karsu bazen detone oluyor mu?

oncelikle kendisini cok severim. hatta baya buyuk hayraniyim. soruyu sorma amacim lincletmek degil kesinlikle.  muzikten de pek anlamayan biriyim ama bazen bana sanki detone oluyor gibi geliyor nadiren de olsa. genelde studyo kaydi olmayan, acikhavada soyledigi sarkilarinda farkettim. inci tanem, gelevera deresi ve birak beni boyle dinledim demin ve arada bir kac yerde kulagima carpti bu. acaba ben mi yanlis anliyorum? ya da normal mi boyle olmasi? kendisini cok yetenekli buldugum icin acaba yetenekli sarkicilar bile ara ara detone oluyor mu diye merak ettim.

1. Ya ben normalde dinlemiyorum ama bir kez domates biber Patlıcan coverını dinledim. O kadar kötü söylüyordu ki. Şaka sandım.

15 eylül 2021 23:36

2. A1 o cidden kotuymus ya :d ama coook guzel soyledigi sarkilar da var. diger sarkilarina da bir goz at bence.

15 eylül 2021 23:38

3. Bence de detone oluyor zaman zaman.

15 eylül 2021 23:45

4. Bence de oluyor. Kötü bir şarkıcı değil ama yeteneğini overrated buluyorum ben.

16 eylül 2021 07:53

5. Güzel pr yapıldı, bence ortalama birisi. Çok güzel parlattılar ve evet, detone oluyor.

16 eylül 2021 10:33

6. Herkes kişiliğinden bahsediyor. Kişiliğini bilemem de. Ben dinleyemedim kendisini. Belki şarkı seçimi bana hitap etmiyordur bilmiyorum. Herkesin beğenmesi ilginç bir yandan.

16 eylül 2021 10:59