sizce erkekler kadına yapılan oral seksi isteyerek mi yapıyor?

gerçekten çok keyif aldıkları için mi yoksa karşı tarafı tatmin etmek için mi yapıyorlar

1. Oral seksten keyif alan da illaki vardır ama genelde karsı tarafı tatmin etmek için yapılan bir sey bence

28 nisan 2023 11:19

2. beni çok tatmin ediyor

28 nisan 2023 11:22

3. erkekten erkeğe değişiyor bence ya. açıkçası ben hiç oral seks teklif etmeyeni de gördüm, oral seks yapmak için yalvaranı da. ama yapanlardan hep duyduğum ortak şey kendilerinin de bunu yapmaktan keyif alması oldu

28 nisan 2023 11:25

4. Oral yapmak değil de kadını tatmin etme duygusu hoşlarına gidiyor bence

28 nisan 2023 11:45

5. Bir kadın oral yapmaktan keyif alır mı peki?

28 nisan 2023 11:45

6. Heteroseksüel ise tabii ki zevk alır, istemeyerek yapılacak bir şey değil anında anlaşılır zaten istemeyerek yapıyorsa.

28 nisan 2023 12:09

7. Benim eşim çok keyif aldığı için yapıyor valla reglim veya duş almadım ya da kıllı diyorum yok olsun iyidir iyi ohh diyor fjfnf onun keyif alması da beni tatmin ediyor açıkçası

28 nisan 2023 12:16

8. a9 regl iken oral seks ne? kocan vampir mi?

28 nisan 2023 12:19

9. Iyyyy kıllıyken hadi neyse bazı erkekler seviyor da reglken oral yapmak da yani offff midem kalktı

28 nisan 2023 12:45

10. erkeklerin çocuğun kendilerine yapılmasını istediği için yaptığını düşünüyorum :d benim eski sevgilim de sırf ona yapmam için yapmıştı, yapmasaydın dedim ona da oral seks falan yapmadım, istemediği halde yaptığıyla kaldı lol. şu anki sevgilim sevdiğini söylüyor ama bence gönlümü hoş etmek için diyor bunu.

28 nisan 2023 12:46