sizce hailey bieber selena gomez'e özeniyor mu?

ben yemek videolarından önce özendiğini düşünmüyordum ancak biraz özeniyor gibi geldi sanki. siz ne düşünüyorsunuz? ya da şöyşe sorayım, hailey'i sevseniz de sevmeseniz de günümüzün en büyük moda ikonlarından biri. yaptırdığı tırnak bile inanılmaz ünleniyor, clean girl makyajı, örgülü saçlargizlinot: tekrar ünlü etti bunu desek daha dogru,sharon tate ile ünlenmisti) gibi birçok şey kendi sayesinde ünlü oldu. yani çoğu insan sevse de sevmese de hailey'e özeniyor aslında, kendi gibi olsa zaten iyi ama neden küçük şeylerde selena'yı örnek alıyor olabilir? anlamsız geliyor sonuçta linç yiyeceğini de biliyor, neden olabilir?

1. lan gizli not olmamıs(gizlinot: nasıl olmadı ya) neyse.

20 nisan 2023 04:15

2. (link: https://youtu.be/jKq9tBrv3iY Şu) videoyu izleyin

20 nisan 2023 04:38

3. Videoyu izledim, yemek şovuyla ilgili söylenen şey çok zorlama geldi bana pandemi döneminde yemek videosu paylaşmayan mı vardı? Bir program yapmakla evinde amatör bir şekilde video çekip paylaşmak aynı şey değil ki. Ayrıca bieberların ev hayatı ve evliliğiyle ilgili paylaşım yapılan bir hesapta yemek, ev düzeni vs dışında ne paylaşılabilir ki zaten? Pandemi bittikten sonra hailey'nin bu paylaşımlarını görmedim ben daha fazla mesela.

Selena'nın yemek programının tuttuğu dönemde hailey'in yemek programı çıkartınca insanların böyle düşünmesi çok doğal bence. Makyaj/cilt bakımı ürünü çıkartması hakkında hiç böyle düşünmemiştim ama yemek programından sonra özeniyor gibi geldi. Bir de oyuncu falan olursa tam olur:d

20 nisan 2023 07:34

4. Bunun sizcesi bizcesi mi var? Şu an artık aşmıştır ama zamanında baya kulak arkasındaki g dövmesine kadar taklit etti kızı yani.

20 nisan 2023 07:40

5. Ya ben ikisinin de birbirinden beter karakterlere sahip olduğunu düşünüyorum. ama selena asıl it girl, biri taklit ediliyorsa o da selena'dır, 3 yaşından beri ünlü çünkü. Fanlar da çok toksik, justin ve hailey evlenmişler işte, rahat bırakın artık. Gerçi selena sürekli konusunu açacak yer arıyor justin'in ama olsun, tüm olay çok saçma.

20 nisan 2023 08:44

6. ben sümük gibi 10 yıl önce ayrıldığı sevgilisi ve onun yeni eşi üzerinden kendi reklamını yaptırmaya bu kadar meraklı olan birinin hala it girl mit girl diye el üstünde tutulmasını hiç anlamıyorum ya. bu senaryoda bana asıl loser hep selena gomez gibi geliyor.

cidden şurada "on yıl önce ayrıldığım sevgilimin eşi bla bla" diye soru açsam beni "ezik misin, aşamadın mı, adam seni unutalı çok olmuş, bitmiş gitmiş artık önüne bak" diye yerin dibine sokarsınız. selena embesili bu çiftin hayatına fukara sümüğü gibi yapıştı kaldı kimsenin çıtı çıkmıyor. hayret bir şey.

20 nisan 2023 10:02

7. A7 sakin ol, selenanın yapıştığı falan yok. Nereden çıkardın bunu?

20 nisan 2023 10:04

8. A7 süslü üzgünüm ama justin'i hiçbir zaman aşamayıp takıntı haline getiren haileydi:( selena'nın tek hatası zamanında konuşmayıp sessiz kalmasıydı. Hailey'nin aldığı linçlerin fazla olduğunu düşünüyorum ama şurada bile bir soru sorduğunuzda deli gibi linçleniyorsunuz, linç kültürü rezil ve böyle bir şey. Yurt dışındakiler bile selena'yı desteklerken bizimkilere sırf hailey popüler kültür ikonu olduğu için daha sempatik geldiğine o kadar eminim ki:d

20 nisan 2023 10:30

9. A7 ben de selena'nın gereksiz yere Justin konusunu açtığını ve dramadan beslendiğini düşünüyorum ama bu it girl olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bir nesil Selena Gomez'le büyüdük, Hailey amcası ve sosyal tırmanıcı becerileri olmadan bir hiç olurdu, estetiksiz sönük haliyle kimse yüzüne bakmazdı hollywood'da bu bir gerçek.

20 nisan 2023 10:37

10. valla kim kime zamanında takıntı yapmış sikimde bile değil. ben günümüze bakarım. adam selenadan ayrılmış mı? ayrılmış. üstüne başkasıyla evlenmiş mi? evlenmiş. bunun üzerinden bin yıl geçmiş mi? geçmiş. ben eski sevgili olsam adım artık bu ikisiyle de anılmasın diye her şeyi yapardım. olayın sıkı takipçisi değilim ama bin yıl geçmesine rağmen hala bu 3 isim birlikte anılıyorsa demek ki selena da hailey de bundan memnun.

brad pitt jennifer aniston'u angelina jolie ile aldatıp boşandıktan sonra kaç kere jenniferın adının brad ve angeline ile birlikte anıldığını duydunuz? ben söyleyeyim, sıfır. jennifer hiçbir zaman bu durumdan sümük gibi uzadıkça uzayan bir magduriyet yaratmadi. ki jenniferin ciddi bi magduriyeti vardi selenada o bile yok. kadın yürüdü gitti hayatına baktı. salak selena yapıştı kaldı derken bundan bahsediyorum. resmen bu konu kapanmasın diye konunun alevini sürekli harlıyor. iğrenç ve rezil bi durum cidden ben olsam çok utanırdım adım sürekli bin yıl önce ayrıldığım eski sevgilimin eşiyle birlikte anılsa. cidden googlea selena yazın yaptığı işlerden daha çok haileyle olan muhabbetleri çıkıyor.

20 nisan 2023 10:40