sizce kütüphanede tık tık maus sesi çıkaranlar uyarılmalı mı?

süslüler küçük bir kütüphanedeyim, iki kadın geldi biri bilgisayarının pad kısmını kullanıyor diğeri şu logitech in aşırı ses çıkaran mauslarını kullanıyor ve saniye başı basıyor. kafamda yankılanıyor ses. sizce söylemeli miyim kendi bilgisayarının pad kısmını kullanabilir misiniz diye çünkü tık tık dandik logitech mausunun tek işlevi ses çıkarmak gibi :d

1. süslü uyarılacak bir şey değil bu... ben de rahatsız olurdum ama onlar da haklı. klavyede yazmak da ses çıkartan bir şey mesela.

29 mart 2022 20:28

2. dış uyaranlara karşı bu kadar hassassanız evde çalışmak daha mantıklı olabilir. sonuçta mouse kullanan da iş yapıyor orda

29 mart 2022 20:47

3. Bak bak piremsese bak şimdi bişey derdim de neyse hadi

29 mart 2022 21:21

4. ya ben seni haklı buldum. hele o sese taktıysam baska bir seye odaklanamam asla. fakat yapacak da bir şey yok; ya tıkaç alacaksın ya da kutuphaneye gtmeyeceksin maalesef.

29 mart 2022 22:10

5. Yani ben de uyarılır mı diye sordum sonuçta o da iş yapmaya gelmiş fikir istedim saldırmana gerek yok anonim 3 rica ediyorum paçozluğunu soruma yansıtma...

Haklısınız süslüler ben de bir şey demedim zaten ama bilgisayarın kendi mausu varken sesli olan diğer mausu kullanması biraz tercih gibi bu tercihi anlamadım yani olmazsa olmaz bir şey değil sanki

29 mart 2022 22:50

6. Paçoz anandır siktir git şurdan

30 mart 2022 00:16

7. Seviyesiz seviyesiz küfürler cidden sözlük nasıl bi hale geldi sizin gibiler yüzünden ya öf

30 mart 2022 08:52

8. Anladım anonim 6 :/ ben hep bilgisayarınkini kullandığım için alışmışım galiba

30 mart 2022 09:29

9. Ben de çok rahatsız oluyorum ve kendim de mause değil pad kullanıyorum ama ben söylemezdim süslü ya tıkaç kullanıyorum genellikle.

30 mart 2022 10:30

10. Kulaklık tak