sizce kilolu kadınların hiç yakışıklı sevgilisi olamaz mı?

illa vasat tiplerle mi idare etmek zorundalar? susluler hali hazırda 6 kilo fazlam kaldı. onu vermek için çabalıyorum ama sizce duzgun biri için illa manken fiziğine mi sahip olmak gerekir?

1. ya sen salak mısın 6 kilo fazlalıkla ne ara şişman oldun ya?

biraz özgüven lütfen

+10 kilo fazlamla ben öleyim o zaman :))

17 eylül 2021 14:58

2. Beybi 6 kilo fazlan yüzünden değil başka şeyden bakmıyorlar sana.

17 eylül 2021 15:08

3. Benim beden kitle endeksim 30, yani sınırdan obezim. Öyle 5-6 kilo falan değil fazlalığım. Yüzüm de çok güzel değil yani, ama bakimliyim. Bu kilolardayken 2 tane çok yakışıklı sevgilim oldu. He evet yürümedi ama ilişkinin yürümesi pek çok parametreye bağlı.

Ama anladığım kadarıyla senin endişen fiziksel olarak beğenilmek. O konuda sismanim diye bir endişen olmasın. Zaten 5-6 kilo nedir yani en fazla balık etlisindir.

Bi de ben kilomu asla kompleks yapmıyorum yani. Hatta üstüne şaka falan yapıyorum. Çok çok zayifken bu kilolara çıktım bu arada. O yüzden asla zayiflayamam korkum da yok.

17 eylül 2021 15:13

4. 90 kiloyum süslü. Yakışıklısı da yazdı çirkini de. Şu an ilişkim evlilik yolunda mesela. Ortalama tipte birisi. Çok yakışıklı erkekler üzünce ortama tip birine şans verdim. İyi ki de vermişim. Dünyadaki tek kadın gibi hissettiriyor ve onu çok seviyorum. Yani takılmayın böyle şeylere ki sizin 6 kiloymuş fazla olan. Benim 30 kilo fazlam var😂

17 eylül 2021 15:26

5. Benim lisede uzaktan beğendiğim bir çocuk vardı çoook yakışıklı diyemem ama yakışıklı bir çocuktu yani ortalamanın üzerindeydi diyeyim. Bu arada beğenmek derken hoşlanmak gibi değil yakışıklı buluyordum sadece karşıdan hiç muhabbetim olan biri değildi adını bile bilmem. Neyse sonra biz bu çocukla aynı üniversiteye girdik bir gün kampüste sevgilisiyle gördüm kilolu bir kızdı öyle altı kilo fazla da değil yani bildiğiniz fazla kiloluydu. O zamanlar küçüktüm tabii şaşırmıştım biraz ama şimdi düşünüyorum gayet normal bir şey neden olmasın ki?

17 eylül 2021 15:49

6. Anon1 gerizekalisi ağzını topla önce yaz önce. Anon3 benim kilo sorunum haricinde başka bir problemim yok. Yüzüm bebek gibi. Ki ben soruda bana bakmıyorlar falan yazdığımı hatirlamiyorum. Sadece manken fiziğine mi sahip olmak gerekiyor dedim. Sacma sapan konuyu saptırma, gayet de beğenilen bir insanim

17 eylül 2021 15:50

7. SS sakin ol canısı A1 sana o anlamda salak dememiş alsöaşsşsç gayet tatlı samimi bi salak deme şekli o.

Ha ama yüzüm bebek gibi filan dediğin an zaten bu soruyu soran birinden nasıl bi tavır beklersin ki dedim kendi kendime.

17 eylül 2021 16:02

8. Çık git lan bu sözlükten asşssşsömkl

17 eylül 2021 16:03

9. Valla cevabınızdan gayet belli olmuş niye sevgiliniz olmadığı :) aşırı itici bir tipsiniz

17 eylül 2021 16:13

10. Erkekleri çirkin yakışıklı diye ayırıp yakışıklı sevgili istiyorsunuz o zaman erkeklerin de bizi güzel çirkin diye ayırıp güzel olanımızı istemesine üzülmeyeceksiniz. Siz manken fizikli olmayan biriyle olur muydunuz mesela?

Bence davul bile dengi dengine bu konularda.

17 eylül 2021 17:43