Kır yoksa sen daha çok kırılıyorsun.
Kır gitsin, senden değerli değil. Bu hayat bizi bencil yaptı be, yak sigaraları yak yak
Çok zor yürüttüğüm, yorucu, uzun bir ilişkiden çıktım. Daha önce yine soru-cevapta bitirdiğim ilişkimle ilgili derdimi paylaşmıştım sizinle ve yol göstermiştiniz. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. nişana saatler kala ayrıldığımı, başıma gelenleri anlatmıştım. 4 bucuk ay oluyor ve yaralarımı sarmaya çalıştığım bir dönemdeyim. Size o soruyu sorduğum sohbet ettiğimiz gün nişanlanacağım kişiyle tanışmadan önce tanıştığım (10 yıl oluyor) ama sadece konuşmayla kalan bir çocuk vardı beni bulmuş ve instagramdan eklemiş.10 yıldır hiçbir sosyal medya hesabım yoktu. Öldüm zannetmiş ve telefonumu hala biliyor, aramaya çekinmiş merak etmesine rağmen. Benle konuştuktan sonra onun da hayatına birileri girmiş ama hiçbiri benim yaşadığım ilişkiye benzer uzun soluklu bir şey olmamış. Nişandan döndüğümü vs. anlattım. Nişanlanacağım kişiyi de tanıyordu azçok. Olmadığı için sevindim falan dedi. Ben de dedim ki ben yeni bir ilişkiden cıktım hayatımda kimseyi istemiyorum en azından şimdilik. Lütfen beni anlayışla karşıla dedim. ben seni istediğin kadar beklerim sıkıntı yok benim için dedi. Bilmiyorum anlatamadım bile. Tuhaf bir durum. Zaten erkek arkadaşım varken de yıllarca peşimden koştu, haber yolladı.
Ona aşık değilim. Ama aşık olduğum insan beni paramparça etti kırdı, arkamda durmadı. O bana elini uzatıyor. Şimdi gelin beni isteyin desem koşar gelir. Anlatmadım tabiki ama az çok neler yaşadığımı biliyor. Sen çok iyi bir insansın diyor sürekli. Arkadaş gibi yaklaşıyor. Ben seni çok sevdim diyor cevap bile vermiyorum. Sen onu sevdin üzüldün ben seni sevdim üzüldüm falan dedi.
Süslü şu an yaşadığınız sıkıntılar her ne kadar aylar geçmiş de olsa taze bana kalırsa. sağlıklı olur mu olmaz mı orasını siz bilirsiniz ancak bence olmama ihtimali yüksek. Ben kendimden uzak tutmaya çalışırdım, meyil vermezdim. Ama sizin herhangi bir meyiliniz varsa da kendinizi ölçüp tartacagınız zaman, doğru zaman değil bence. Kendinize de ona da şns verebilirsiniz. Nişanlınızla neden ayrıldığınızı bilmiyorum soruya denk gelmedim, ancak hala o kişiye karşı bir hissiniz bile varsa umu vermemek dogrusu
Şans değil zaman verebilirsiniz yazacaktım
Of böyle taraflardan birinin psikoloji olarak ilişkiye hazır hissetmediği yavru ceylan konumunda olduğu durumlarda diğer tarafın aşırı sevecen,aşırı sabırlı vs tavırları bana hiç güven vermiyor ve mantıklı da bulmuyorum açıkçası. Karşı taraf hazır değilim diyorsa ben seni hazır olana kadar bekleyeveğim vs diyip ne diye o insana sorumluluk vebal yüklüyorsun ki ifrit oluyorum bu duruma
Seni mutlu edecek bendim sen onu sectin dedi. Ama olsun kader bunları yaşatıp yine bizi biraraya getirdi falan diyor. Kaç kere ben seni üzerim, ben mutsuzum dedim. Mutlu olacaksın diyor falan. Çok iyi bir insan, çok iyi bir ailesi var biliyorum. Ama ona karşı bir şey hissetmiyorum.
İttirmek kaktırmakla olacak iş değil, kaldı ki siz yaralısınız aylar geçmiş olması hazır olduğunuzu göstermez bence
Öyle ise geçmişe takılıp kalma?
Bu durumu yaşayan tek kişi sen değilsin bunu unutma...
Herşeyi değiştirmek bizim elimizde eğer gerçekten güveniyorsan neden yanında olmasın ki? Ama yaranı iyileştirmek için onunla zaman geçirme.
İş bu sefer çok başka boyuta dönüyor.
Biraz kafanı dinle fakat onunla iletişimini kesme. Anında sevgili olmak zorunda değilsiniz arkadaş olun devamında flört edin ama en önemlisi geçmişe takılmayın.
İnsan,kendi kendinin doktorudur bence biz neyi istersek herşeyi başarabiliriz fakat istedikten sone 2 gün öncesine kadar ne yerdeydim ne gökte şimdi kendi kendime gaz vermeye çalışıyorum.Artık düşün sol bacağımın kenarı sürekli uyuşuk hatta parmaklarımı bile hissetmiyorum. Sağlığımız heeşeyden daha önemli bir an evvel kendi kendine durumu izah ermeye ve ucunda ölüm olmadığını anlatman gerekiyor.
Herşeyi değiştirebilirsin.
Kır dedim de eski arkadaşının hiç bir suçu yok
Gerçekten güveniyorsan yanında olmasına izin ver