sizce, neredeyse bir hafta boyunca arayıp sormayan bir adam benden hoşlanıyor mudur ?

ilk defa böyle bir yardım istiyorum. biriyle flört dönemindeyim, sürekli ben arayıp yazdığım, görüşme teklifi ettiğim ve jestlerde bulunduğum için kendimi geri çekme kararı almıştım. çünkü beni iki kez ekti ve mizacı öyle olduğu için ilgisini çok nadir gösteriyor. benimse içimden taşan bir heyecan, bir ilgi var. en son cuma yazışmıştık, günlerce bekledim. bu gece mesaj attı sonunda. yılbaşında iyi yıllar bile demedi... yol yakınken daha çok bağlanmadan kaçmalı mıyım? kim ilgilendiği insanı bir hafta arayıp sormaz.. bilmiyorum. sadece dertleşmek istiyorum belki de. benim ikili ilişkimi ne kadar anlatsam da yaşadığım gibi bilemezsiniz neticede...

1. Süslüm durumun içinde bulunduğunuz için gerçekleri anlamak zorlaşıyor. Sizinle ilgili olan biri ölmediği sürece bir hafta yazmamazlık etmezdi. Seven erkek yazar olgusundan bahsetmiyorum,katılmıyorum da bazı şeylerin karşılıklı yaşanması gerektiğini benimsiyorum ancak ilgisizliğin bir açıklaması olamaz. Akışına bırakın ve başlamadan soyutlayın kendinizi derim ben

3 ocak 2019 02:36

2. Valla süslü çok küçük bir ayrıntı gibi görünüyor olabilir ama ayrılan çiftler yeniden barışmak için yılbaşı mesajlarını kullanıyor, sevdiceğinden yılbaşı mesajı gelecek de barışacağız diye telefon elinde bekliyorlar. Siz flört aşamasındasınız ama adam yeni yılını bile kutlamaya tenezzül etmiyor. Siz düşünün artık

3 ocak 2019 03:09

3. Görüşme teklif etmişsiniz sizi 2 kez ekmiş, yeni yılınızı bile kutlamamış. Sizce yeterince açık değil mi? Bu adam ne uğraşmanıza ne de umut bağlamanıza değer. Yol verin.

3 ocak 2019 03:23

4. her şey çok açık farkındayım.. kabullenemiyorum yalnızca. hayatımda ilk kez bu kadar güçlü şeyler hissediyorum. ama sanırım aşık olmadan uzaklaşmam gerekiyor.. teşekkür ederim hepinize.

3 ocak 2019 04:37

5. mizac dediğiniz başka kadın olmasın?

3 ocak 2019 09:40

6. 1 hafta arayıp sormamış ve 2 kez sizi ekmiş kesin aşık :)

3 ocak 2019 11:59

7. süslü mizacı öyle olduğu için size soğuk davranıyorsa gerçekten sizden hoşlansa bile sevgili olduğunuzda katlanamazdınız bu soğuk davranışlara. salın gitsin.

3 ocak 2019 23:15

8. süslülerim, hepinize teşekkür ediyorum. dün attığı mesaja bugün cevap verdim. sadece sınavlarımın akıbetini sordu. ben de kısa, soğuk yanıtlar verdim. benim mesajımla konuşma bitti. sıcak davrandığımda muhabbet sürüyor fakat kendisi gibi soğuk olmama katlanamıyor. yarın son finalim olmasına rağmen görüşmek istediğine dair de bir şey söylemedi...

4 ocak 2019 01:05