sizce yanlışlıkla aradıklarını söyleyen kişiler sizce doğru mu söylüyor?

en son konuştuğun kişi sen bile değilken yanlışlıkla aradığını söyleyen kişiler var mı hayatınızda? ben bu yanlışlıkla aradım kelimesine kesinlikle inanmıyorum.cevaplarınızı bekliyorum süslülerim..

1. ay ama öyle oluyo bazen ya. kayıt olup daha önce hiç aramadığım lişileri aramışlığım var birkaç kez. mesela bi keresinde rehberdeyken dodu telefon. ekranının orasına burasına bastım baktım bi şey olmuyo koydum kenara meseğer o bastığım sırada aramışım birini :(

29 mart 2018 15:58

2. Benim de yanlışlıkla aradığım çok insan oluyor. Çok alakasız biri değilse çaktırmamak için nasılsın iyi misin diye devam ediyorum, ama aramamam gereken biriyse el mahkum yanlışlıkla aramışım diyorumö

29 mart 2018 16:20

3. Ben dün salaklığımdan farketmeden 6 7 arkadaşımı aramışım :/

29 mart 2018 16:30

4. Ben yanlışlıkla arıyorum cidden

29 mart 2018 16:35

5. Yaa tam aradığım soru. Dün gece beni terkeden eski sevgilim aradı. Açınca da yanlış aradım başka bir .... ‘ü arayacaktım. Seni çok öpüyorum dedi kapattı. Mal gibi kaldım öyle. 3 haftadır da konuşmuyoruz yanlış mı aradı gerçekten ?

29 mart 2018 17:12

6. gerçekten tüm samimiyetinizle yanlışlıkla arama maceralarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar. hepiniz çok şekersiniz.

7.anonim arkadaşım senin ki bana hiç yanlışlıkla aramış gibi gelmedi.görüşmek istiyor olabilir bence.

sevgiler.

29 mart 2018 17:17

7. Yanlışlıkla aramak ne demek, yanlışlıkla arkadaşıma atacağım ss yi gidip wp duruma atmışlığım bile var :d Sonra heyecanlanip nerden silindiğini falan unuttum. Pp ye bakacağım diye defalarca görüntülü aradığım falan da oldu. Bu tarz şeylerde bir numara ben olabilirim (gizlinot: swh)

29 mart 2018 20:26

8. Bir keresinde mezun olduktan kac yil sonra uniden hocam yanlislikla sigortacisi diye beni aramisti. Lafini da kesemedim, yazligin salonunun cami kirilmis, komsular haber vermis, tum hikayeyi dinledikten sonra hocam yanlis numara diyebilmistim.

Bir kere de annemleyken annem yanlislikla liseden arkadasimi aramisti.

30 mart 2018 00:07