sizden maddi durumu kötü sevgili veya yakın arkadasla nasıl geziyorsunuz?

maddi durumum mükemmel değil ama dısarıya çıktıgımda bir şeyler yemeyi seviyorum.erkek arkadasım keza lokanta tarzı ucuz bir yere gitmek istiyor yada tavuk döner dürüm yemek istiyor en kötü eve pizza,lahmacun sipariş ediyor.kız arkadasım zaten 2 tane var.onlarda dısarıda poğaça,börek vs tarzı baska bir şey yemezler.hani dısarıda para harcamayı seven tipler değil.ben tek basıma gitmek istemiyorum.kaç yıldır buradayım her gören şu meshur yemekten yedinmi diyor.onu bile bunlar yüzünden yılda 1 kere belki yiyorum :/

1. Tek başınıza gidin ? Yada denginizi bulun ?

Benim sevgilimin maddi durumu epey iyi ama ben kyk ile geçiniyorum bir kafeye gittiğimizde o istediğini söylüyor ben çay alıyorum bu şekilde dengeledim

25 şubat 2019 20:50

2. Erkek arkadaşına bari ısmarlamayı dene. Ayrıca bu ne görgüsüzlük. Neden zaten iki tane var belli oldu.

25 şubat 2019 20:51

3. özür dileriz paramızın kıymetini bildiğimiz için :/

25 şubat 2019 21:01

4. Paçalardan sonradan görmelik akıyor

25 şubat 2019 21:14

5. Aaa ne kadar farklı bir fikir, ben ısmarlayayım demesini tavsiye etmek. Kendi üç kuruşuna kıyamıyor sonra millete şöyle böyle diyor. Neden iki tane arkadaşı var belli. "Bunlar yüzünden" yılda 1 kere belki yemesi beni üzdü.

25 şubat 2019 21:47

6. “sizden maddi durumu kötü sevgili veya yakın arkadasla nasıl geziyorsunuz?”

Aklı başında ve sağduyulu bir insan olarak tabii ki kendimi onlara göre ayarlıyorum.

25 şubat 2019 21:54

7. Süslü benim de maddi durumu kötü arkadaşlarım var. Eğer durumum müsaitse takılmak istediğim mekana onları da götürüp hesabı ben ödüyorum veya öyle mekanlara yalnız gidiyorum. Seni anlıyorum bazen insan biraz da rahat takılmak, yemek içmek, güzel yerlerde takılmak istiyor ama karşındaki insanı da zor durumda bırakmamak adına o duyguyu bastırmak zorunda kalıyorsun

25 şubat 2019 21:59

8. Ne diyen Mahmut mu diyem? Ayy kimsenin aklına gelmeyen fikri vermişsin 👏 ısmarlamak istese şimdiye kadar yapmıştır dimi?

25 şubat 2019 23:19

9. soru soran süslü niye linç edilmiş anlamadım,gayet mantıklı bir soru,dışarı çıktığımda bende güzel yerlerde yemek içmeyi severim,benimle takılamayan tiplerin çoğununda parası var sadece pintilikten harcamıyor,durumlarının nasıl iyi olduklarını da biliyorum,burada biraz vizyon sahibi olmak devreye giriyor.Dışarıda arkadaşlarla geçirilen güzel zamanlar gibisi var mı ya,yiyin için 3 kuruş fazla harcayın o da size keyif olarak geri dönsün,para güzel harcayamadıktan sonra biriktirsen ne fayda.

süslüm,çık kendin ne istiyorsan onu ye iç,kendin çıkar keyfini gelen gelir gelmeyen gelmez,başkaları için,istediğin şeylerden kendini mahrum etme.hayat böyle bir şey değil.

26 şubat 2019 06:38

10. Bende para harcamayı seven biri değilim. Fakat arkadaşlarla ayda yılda bir böyle para harcadığımız olur. Para harcamama nedenim gereksiz masraf yaptığımı hissetmem. Bu ekonomik krizde neden dışarda yemek için harcanayım ki. Onun yerine kendime başka türlü yatırım yapıyorum. İyi yemeklerimi de evimde pişiriyorum. Bence ortamınızı değiştirin. Herkes demiş zaten ya denginizi bulun ya da ısmarlayın yani.

Ama ben burda anonim 7 yi anlamadım. Gerçekten sizin gibi olmayınca varoş mu oluyoruz? Kusura bakmayın ama bu düşüncenizle asıl varoş sizsiniz. En komiği de yaptığınız genellemeler. Ben kitap okurum, sahilde gezerim, alırım simitimi peynirimi banka oturur yerim. Fotoğrafımı da istersem çekilirim. Aynı ben lüks bir mekana da giderim. Beşiktaştaki kahvaltıcılara da giderim. Kendi yaptığınız şeyin en doğru olduğunu düşünüyorsunuz ve bunu karşı tarafı aşağılayarak yapıyorsunuz ya... sorunlusunuz gerçekten. Diyecek çok şey var da sizin gibi düşünene yok.

26 şubat 2019 08:01