sizin de yaptırdığınız protez tırnaklar 1-2 hafta içinde kırılıyor mu?

kızlar çok uyuz olmaya başladım artık dünyanın parasını veriyorum 1-2 hafta içerisinde en az bir iki tanesi kırılmış oluyor ki gayet düzgün kullanmaya özen gösteriyorum. geçen çantamın cebinden cüzdanımı çıkarıcaktım çıt diye kırıldı şaka gibi. orta uzunlukta ve stiletto kullanıyorum genelde yapan kişi jelle yapıyor tips kullanmıyor sizce tips daha mı dayanıklı hiç denemedim ama? sadece bende mi böyle benim tırnak yapımla mı alakalı yoksa yapan yerin kullandığı malzeme teknik vs. mi fark ediyor?

1. Selam Süslüm ben 1-2 kez tipsle yaptırdım yani takma tırnak üzerine bir de jelle geçiyorlar sanırım osmanbeyde yaptırmıştım. 4.gün yanlardan kırılmıştı maalesef ama başka bir yerde yaptırdığımda hiç bir şekilde kırılmadı çok çok sağlamdı yaptığınız yerle ilgili olduğunu düşünüyorum

5 aralık 2023 11:50

2. Esenyurtta 300 tl ye yaptırıyorum 2 ay kırılmıyor yani bugüne kadar hiç protez tırnağım kırılmadı

5 aralık 2023 12:07

3. Ben de sefaköyde uyguna yaptırıyorum aşırı aşırı memnunum 1.5 ay kullanılır. Ondan sonra dibi kötü durur. He ben sıkıldıkça değiştiriyorum o ayrı.

1-2 hafta çok anormal süslü.

5 aralık 2023 12:56

4. kızlar peki yapılış sürecini eğer dikkat ediyorsanız anlatabilir misiniz bana önce beyaz jel sonra üstüne pembe jel sürüyor yani farklı ne olabilir ki 1.5 kullanmak hayalim gibi bir şey üstelik 750 tl veriyorum keriz gibi

5 aralık 2023 13:18

5. Önce yarım takma tırnak takıyor yapıştırdıktan sonra üstüne jel geçiyor sonra kalıcı oje 2 yıldır hep bu şekilde yaptırıyorum hiç kırılmadı 2 aya yakın kullandığım oldu yani.

5 aralık 2023 13:21

6. sadece bir kere gittiğim yerde kırıldı, oraya da bir daha gitmedim. bulabilirseniz rus birine yaptırın.

5 aralık 2023 13:43

7. Benimkiler de Türkmen bir alakası varsa :)

Yani kuru manikürün ardından dehydrator sürüyor sonra üstüne bi baz onun üstüne jel onun üstünü alkolle silip kalıcı oje ve yine bir top. Her adımda uv lambada kurutuyoruz.

5 aralık 2023 14:16

8. kendi tırnağınız üzerinde prep sıvısı sürülüyor iki çeşit. asidik şeyler sanırım. dehidre etmesi için. onu uygulamazsa jel tırnağa tutunmayıp kırılabiliyor. yani uzman + malzeme sorunu

5 aralık 2023 16:33

9. Bana yapan kız da Türkmen ve yıllardır gidiyorum asla kırılma gibi bir şey olmadı. Soyulma bile olmuyor. Maşallah çok becerikli birisi. Ve çok da uygun fiyatı. En son 350 vermiştim. 750 çok aşırı geldi süslü.  Ben bir de fena detaycıyımdır büyüteçle filan incelerim asla kusur yok yaptığı tırnaklarda. Bombe bile yok kendi tırnağım sanılıyor. Aynı yukarda anonimin anlattığı aşamalarda yapıyor. Tips taktıktan sonra törpülüyor kendi tırnağımla eşit durması için.

6 aralık 2023 01:17

10. protez tırnağı yapıştırmak için kullanılan ışıklar kanser yapıyor :(