skinny jean'e varoş diye bir tayfa var. siz de böyle mi düşünüyorsunuz? mom jean mi giyiyorsunuz sürekli süslüler?

sb

1. bence öyle. geçtiğimiz kışa kadar çok giyerdim siyah skinny çünkü okula giderken aşırı rahat giy-çık kombin yapması kolaydı. ama bu sene gına geldi skinny jean-göt cebinde telefon-crop top-çakma balenciaga-bel çantası kombin görmekten. 15 yaşında tiktok kızı gibi olmak istemiyorsam pek giymiyorum.

24 kasım 2020 16:36

2. ay yok artık daha neler dmmdmd

24 kasım 2020 16:37

3. skinny jean'i nasıl kombinlediğinize bağlı olarak varoş değil. zaten zamansız bir parçadır, on sene sonra da giyilecek bugün de.

ben sürekli fast fashion giyinenleri daha varoş buluyorum. sırf mom jean vb. moda oldu diye yakışmadığı halde giyen birsürü insan var ve hepsi birbirinin kopyası.

24 kasım 2020 16:48

4. ben kilodan dolayı giyemiyorum, ama skinny üzerine bol kazak-bluz-gömlek görüntüsünü çok seviyorum hem erkekte hem kadında.

ayrıca varoşluk giysi ile olmuyor, içten gelen bir şey o.

24 kasım 2020 16:49

5. asıl bol jeanler berbat ötesi. ne moda olursa onu üzerine yapıştıran insanların varoş demode ıyy demesi normal. olur da seneye tekrar popüler olursa görürüz bu arkadaşları skinnyleriyle.

ayrıca göt cebimde telefon ben de taşıyorum ara ara. çünkü ön cebime sığmıyor. skinny değil diğer tüm kadın jean pantolonlarının cebine el bile girmiyor.

24 kasım 2020 16:52

6. Ben mom fit pantolonlar giyiyorum hep bacaklarımı çok daha güzel gösterdiği için ama neden varoş olsun ki yani

24 kasım 2020 16:52

7. Bu arada telefonu cepte taşımak nasıl bir pantolon olursa olsun kötü duruyor bence

24 kasım 2020 16:53

8. bu arada çakma balenciaga + göt cebinde pantolon + skinny + crop top'ın güncellenmiş hali mom jean + salak saçma terlik + baget çanta + balon kol/spagetti askılı üsttür.

24 kasım 2020 16:54

9. aman göt cebinde telefon olacaktı

24 kasım 2020 16:54

10. Kurtulamıyoruz şu kıyafetlerin biçimine göre insanları etiketlemekten. Bir de şuna takılıyorum cep telefonunu arka cebinde taşımak nedir? Burada o giyilmez bu giyilmez şu kombin şöyle olur ona göre bu çanta iyi olur diyenler arka cebine telefon sığdırmaya mı çalışıyor onun yeri çanta iken.

Neyse. Klişe ama güzel bir cümle bırakayım sana yakışan senin modandır.

24 kasım 2020 17:07