son günlerde siz de sac dökülmesi yasıyor musunuz?

ayy resmen avuc avuc saclarim dökülüyor aglamak istiyorum dustan önce tarıyorum her yer sac, dusta elime saclarım geliyor, dustan sonra tarayınca yine aynı, bitmiyor asla, sizin de böyle mii mevsimsel mi acaba

1. evet deli gibi dökülüyo biberiye suyu sıkıyodum bi boka yaramıyo bence. d vit eksik bir tek o yapar mı bilmiyorum dökülme. baya uzadı saçlarım acaba onun etkisi de var mı

17 kasım 2024 02:18

2. Benim de çok dökülüyor.D vitaminim düşüktü biraz yükselmiş yine aynı.dökülme durmuştu tekrar başladı.

17 kasım 2024 09:10

3. benim kan değerlerim maşallah çok iyi olmasına rağmen temmuz-kasım arası acayip saç döktüm. hemen yağlanmaya yağlanınca da kaşınmaya başladı. ben uzun zamandır yerli yabancı saç videolarını izliyorum ve çoğu kişi şunun üstünde duruyor yorumlarda vs. bize yok organik yok sülfatsız bilmem ne diye pazarlanan pahalı şampuanlar saç döküyor kızlar. ben ki yıllardır dikkat ediyorum temiz içerikli şampuan kullanmaya. lisede elidor falan kullanırdım saçlarım at yelesi gibiydi ünide temiz içerik deryasına bi girdim ince telli sönük şeklini kaybetmiş saçlara sahip oldum. dökülme problemini kasımın başından beri azalttım değiştirdiğim tek şey şampuan oldu h&s aldım mis gibi şuan saçlarım. saçımı duruladıktan sonra şöyle de bir şey yapıyorum 500 ml içme suyuna iki üç çay kaşığı organik sirke karıştırıp en son onu saçıma döküp duştan çıkıyorum bu kadar. biberiye de işe yarayabilir ama yanlış kullanımda sadece saçı yağlandırıyor, ocakta fokur fokur kaynatmak yerine taze yeşil biberiyenin üstüne kaynamış su döküp geceden demlemenmeye bırakılması gerekiyor. aksi takdirde tüm faydalı yanı kaynarken yok oluyor. ben yapmıyorum ama yapılışı böyle

17 kasım 2024 12:02

4. a3 sirke sonra durulaniyor mu saçta mi kalıyor

17 kasım 2024 12:10

5. Kan değerlerinde sorun yoksa kestir biraz süslü. Mevsim geçişinde iyi geliyor.

17 kasım 2024 12:12