sonradan uzak mesafeye dönen ilişki?

erkek arkadaşımla 1 yıldır sevgiliyiz pandemide başlayan bir ilişki ve ilişkinin başından beri aynı şehirdeyiz. bir iki haftaya ikimizin de okulu açılacak ve farklı şehirlere gidicez süslüler çok aklıma takılıyo hiç hazır değilim. böyle bi ilişki yaşamış olan var mı ya da tavsiye vermek isteyen olursa dinlerim

1. ayrıl bacım uzak mesafe çekilecek dert değil

8 eylül 2021 23:14

2. Seninle benzer durumdayım süslü. Hatta bugün soru bile açtım bununla alakalı. Ben ayda 2 kere falan geliyorum şehrime, sevgilim de burada çalışıyor ama yine de aynı yerde yaşamaya benzemez. Çok umutlu değilim açıkçası umarım sürdürebiliriz süslü

8 eylül 2021 23:32

3. evet bizim de 2 yıllık bi ilişkiydi sonra uzak mesafeye dönmek zorunda kaldı. araya kavgalar anlasmazlıklar ve mesafe girdi bu sürecte uzaktan iliski gercekten cok yıpratıcı. ben yine de sevdiğim iicn toparlamaya calısırken bulusmamıza bir hafta kala ayrılmak istedi aniden. zaten bu ayrılmadan 2 hafta sonra başka bir kızla fotoğraf paylasmıstı :) şimdi de evliler. aldatılmısım bi de yani üstüne belli ki. 2 haftada yeni biriyle tanısıp ciddilesip sevgili olup fotoğraf paylasma durumuna gelinecegini düsünmüyorum. zaten birden ayrılmak istemesinden de belliydi. cevremde de hep biten iliskiler gördüm seni üzmek gibi olmasın ama keske biri de bana bu isin olmayacagını basından söyleseydi de kendimi yıpratmasaydım diyorum.

özet= akıl sağlığınız icin yıpranmadan ayrılın.

8 eylül 2021 23:58

4. Anonim 4 biraz da karakter meselesi. Yanınızda da olsa aldatabilirdi. O sadece size yakalanmamasını kolaylaştıran bir faktör oldu. O Kıza derdim ben olsam durumları. Ona da yaşatır çünkü. Tabii kızın olgun olması gerek iyilik yaptığınızı anlayabilmesi için.

Ss direkt uzaktan başlasa ve yıllarca uzaktan sürecek olsa çok zor olurdu ama siz zaten bir senedir birbirinizi tanımışsınızdır. Aldatma potansiyeli var gibi mi objektif düşünün. Yalnız yapacak olan burnunuzun dibinde de yapar. Okullar yine kapanabilir bu arada. Derslerin bir kısmı için boşuna milleti topluyorlar. Diyelim ki tekrar kapanmadı mezuniyete 1-2 yıl varsa çok sorun olmaz belki. Öğrencilik çalışma hayatı gibi değil. Yaz tatili aylarca. Ara tatil var. Vakit de bol resmi tatillerde de gelebilir vs.

9 eylül 2021 00:15

5. anon 4 senin adına üzüldüm süslüm ama bi yandan da iyi olmuş gerçek yüzünü görmüş olmuşsun uzak mesafeye dönünce çocuğun

9 eylül 2021 00:31

6. anonim 5 süslüm bana da uzak mesafelere gitmeden önce sorsaydın asla aldatmaz falan derdim mesela. ya ben çok safım ya da bu erkekler iyi rol yapıyo. ama cok zor bi sürec yani ben aldatılmasaydım bile biraz da dedigin gibi karakter meselesi. umarım soru sahibi süslümüzün sonu bize benzemesin

9 eylül 2021 00:32

7. of kızlar bilmiyorum benim okulumun bitmesine 3 yıl var en az. okullar bittikten sonra nolucak iş hayatında aynı şehirde mi olucaz falan diye düşününce de asla bi yere varamıyorum her şey çok belirsiz geliyo. bi önceki ilişkim de uzak mesafeden dolayı bitmişti o yüzden gitme tarihim yaklaştıkça içim sıkılıyo ama şu an ayrılmak da istemiyorum seviyorum çünkü

9 eylül 2021 00:34

8. Anonim 4 doğru. Kim kondurabilir ki? Zaten öyle olsa normal biri (affedenleri ayırıyorum) bu aşamalara gelmeden ayrılırdı. Özellikle internetin yaygınlaşması, telegram denen uygulamada nickle konuşulması gibi şeyler de tetikliyor meyili olanı. Umarım hepimiz mutlu oluruz :)

9 eylül 2021 01:14

9. Zor tabii süslü. Ben de yatay geçiş yaptığım için 2 sene uzun mesafe ilişkisine dönmüştük. Öncesinde bir sene beraberliğimiz vardı. Okulu bitince yanıma gelmişti, 3 sene sonrasında da evlendik. 6 senelik evliyiz şu anda da. Sürekli yan yana olamamak, bir derdi olduğunda kosamamak vs. Zor oluyor elbette. Biz sık sık gorusuyorduk. Ayda bir görüşmeye çalıştık hep. Sınav dönemleri iki ayda bir gidip gelirdik. Yaz tatillerini beraber gecirirdik vs. Senede iki üç kere gorusulecekse hiç oluru yok bence.

9 eylül 2021 08:47