sorduğunuz soruya cevap vermeyen biriyle devam eder miydiniz? konuşmaya ihtiyacım var :(?

2 aydır biriyle konuşuyoruz, buluştuğumuzda eğleniyoruz sohbetimiz çok iyi tutuyor. ama ona bir şey sorduğumda asla cevap aşamıyorum. örneğin dün arkadaşlarıyla buluşmuş olsun. nereye gittiniz hangi arkadaşlarındı gibi sorular sorunca hiç cevap vermiyor. bynlar ona rapor veriyormuş gibi hissettiriyormuş. ama inanına asla öyle r amacım yok. bunları sormamda ne gibi bir sakınca olabilir ki. ondan beklediğim cevap sadece işten bi arkadaş adı şu şıraya gittik. bu kadar basit bir cevabı bile vermiyor. telefonla sorduğumda işime gelmeyince kapatalım diyor. evet çok güzel geçiyor onunla eğleniyorum hoşlanıyorum. ama uzun süreli düşününce bana hiçbir detayını bilmiyorum onun. siz olsanız ne yapardınız ne yapmalıyım :( bu arada onun yaşı 29 ben 25.

1. Ben etmem. Bu ne ya. Onu sorma bunu sorma ne konuscaz ?

11 mayıs 2022 02:49

2. Kendini bir halt zannediyor, gizemli mi olmaya calisiyor ne?! Cok ihtiyacin varsa gez toz eglen ama hicbir sey sorma da egosu zedelensin biraz, ama senin yerinde olsam hic de bununla vakit kaybetmezdim sacma sapan bir insan

11 mayıs 2022 02:51

3. Sana da deger vermiyor niye kendinin kiymetini bilmiyorsun yedi milyarlik dunyada adam mi kalmadi

11 mayıs 2022 02:53

4. Kıskanç bir tavırla da sormuyorum. Hani dün ne yaptın anlat tarzında yaklaşıyorum. Güzel yer beğendim beraber de gideriz diyor çok ısrar edersem... bugün de bir şey sordum ve yine cevap vermedi. Bir şey yaprığjnı da düşünmüyorum ama gerçi bu devirde kimseye güven olmaz.

11 mayıs 2022 02:54

5. Bir sey yapip yapmamasi degil otuzuna gelmis hala ergen gibi davranmasi sorun. Olay kendini bir halt zannetmesi. Ne demek bana bir sey soramazsin arkadasima bile soruyorum naptin nereye gittiniz diye ki sevgilime hayli hayli sorarim.

11 mayıs 2022 02:57

6. Telefonda bile baskasiyla konusurken selam napiyorsun deriz yani garip bir tip bu kadarindan bile rahatsiz oluyorsa

11 mayıs 2022 03:00

7. Evet ben de böyle düşünüyorum :( ama böyle oluşunu olumlamaya çalışıyordum hoşlandığım için. Mesela o bana yapmamdan rahatsız olduğu davranışımı söylediğinde dikkat ederim diyebiliyorken onun ben rapor vermeyi sevmem diyerek konuyu kapatması da garibime gitti. bilmiyorum acaba ben mi abartıyorum diye şüpheye düştüm.  Daha olgun davranmasını beklerdim

11 mayıs 2022 03:08

8. Bu gerizekalının ilişki algısı bozuk. Kısıtlamalara gelemem ıssız adamı. Yakında kesin kendini bana yamamaya çalışıyor falan da der bu. Bunun gibilerle sevgili olunmaz. Ghost öneriyorum.

11 mayıs 2022 03:55

9. Hayır aşko bu adam sana değer vermiyor. Senle öylesine boşta kaldıkça konuşuyor. Hayatına dair detay vermek, şuradaydım şu şu vardı diye insanlar arasında bağ kurmaya yardımcı olan en teöel şeylerden biridir. Özellikle arkadaşlarını ismen bildiğimiz insanlara daha yakın oluruz adam sana tekmeyi bastığında geride bir veri bırakmak istemiyor.

11 mayıs 2022 08:20

10. Hayır devam etmezdim tabii ki. Hayatına dair kısa ve basit  ayrıntıları dahi paylaşmayan biriyle olmaz. Kendisi de sanki bana fbı mensubu işine gelmeyince kapatıyormuş haspam ghostlayın gitsin

11 mayıs 2022 10:55