sosyal medyada tam olarak ne taciz sayılır ve eğer tacizse nereye şikayet edebilirim?

merhaba kizlar birkac ay once bu sozlukten biriyle tanistim. evet susluden biriyle tanisilir mi diyeceksiniz cok haklisiniz ama medyaya yükledigim fotolardan gorup yazmisti. benim de duygusal boslukta oldugum bir donemdi bos bulunup telefon numarami ve instami vermis bulundum. 2 hafta kadar konuştuk sonra ben kafalarımızın uyuşmadığını düşündüğüm için kibarca görüşmek istemediğimi söyleyip her yerden sildim. silmeme rağmen aylardir çeşitli yerlerden ulaşmaya devam etti engelledim ama hala bir yerlerden ulaşıyor. tam artık bitti yazmıyor derken linkedinden mesaj atiyor. nereden aklina geldiyse spotify’dan takip ediyor. hic muhatap olmadim nereden ulastiysa engelledim ama her gun ulasacak yeni bir yontem buluyor . kafayi yiyecegim tiksindim usandim asla hayirdan anlamiyor ve hala sozlukte yazar olan bu sahsin her gun soru cevapta gonul isleri sorularinin altinda yazdiklarini gorunce midem bulaniyor. simdi size sorum bu taciz midir ve ben bunu nereye sikayet edebilirim? arkadasim savciliga git dedi ama nasil kanitlayacagimi bilmiyorum cunku her yerden engelledim. ablalarim yardimci olur musunuz simdiden cok tesekkurler. bu soruyu hem gercekten nasil bir yol izlemem gerektigini ogrenmek icin ve birazda belki bunu gorur ve yaptigindan utanir diye  yaziyorum….. tesekkurler

1. benimde aklima o geldi direkt a1 süslü

4 ağustos 2021 01:12

2. bu sozlukten erkeklerle tanisilir mi? kadin dusmani sapik hepsi. aldin basina belayi.

4 ağustos 2021 01:13

3. Mesajların ss' ini alıp bir dilekçeyle savcılığa başvuruyorsunuz süslü. Suç duyurusu örnekleri vardır, aratın.

4 ağustos 2021 01:14

4. Sözlükte keanu dan başka erkek olduğunu bilmiyordum ya :/ kadın düşürmek için bu kadar düşmeleri ironik yani.

4 ağustos 2021 01:19

5. sahsin kimligini ifsa etmeyecegim cunku o da benim ismimi, telefon numarami hatta gittigim okulu ve yasadigim yeri biliyor. dedigim gibi bu soruyu sadece nasil bir hukuki yol izleyebilecegim ogrenmek icin actim. hakliyken birinin kisiselbilgilerini ve ozel konuşmalari ifsa ederek hukuki olarak haksiz duruma dusmek istemiyorum.... kendisi eger bu soruyu okuyorsa da lutfen lutfen lütfen allah rizasi icin artik sal beni niyetin iyidir kotudır bilmiyorum belki cidden sadece iyiniyetle flort etmek istiyorsun ama her gun

kadinlarin olduruldugu  bu cografyada hareketlerinin kadinlarda nasil bir tedirginlik yarattiginin farkina var

4 ağustos 2021 01:22

6. Bende sözlükte sadece keanu erkek sanıyordum. Başka kim var ki erkek yazar 🤔 ss süslü ekran görüntüsünü alırsan işine yarayabilir belki. Evini falan da bilmiyordur inşallah?

4 ağustos 2021 01:23

7. Keanu ve ucanhollandalı biliyorum ben. Bir tane daha görmüştüm ama artık yazmıyor sanırım. Bir de geçen gün süslüler sıkıldım konuşalım mı diye biri soru açmış ona biri cevap yazıp telegram limki vermiş gel konuşalım diye, büyük ihtimalle erkek. Bizim bilmediğimiz cinsiyetini gizli yapan çok erkek var burada bence ya.

4 ağustos 2021 01:31

8. Yaşadığın yeri nasıl öğrendi süslü? Bi daha rahatsız ederse ekran görüntüsü al ve şikayet et. Anacım kamuya açık yerlerede atmayın fotonuzu ya. Burası Ortadoğu kızlar karşınıza ne tür tiplerin çıkacağı hiiç belli olmaz.

4 ağustos 2021 01:31

9. yaşadığım yeri tam olarak bilmiyor ama mahalleyi biliyor suslu normal sohbet sirasinda lafi gecmisti ... cok haklisiniz cok pismanim o kadar sinirlerim bozuldu ki bunu da gecenin 1inde linkedinden mesaj atmasi uzerine yaziyorum. dusunun instadan mesajlardan whatapptan twitterdan engelli nasil olduysa aklina linkedin gelmis aramis gecenin yarisi oradan bulmus. tovbe yani burada erkek yazarlara cok yuklenildigini dusunuyordum insanca yaklastim, neden olmasin erkek diye burada neden yazmasin dedim ama burada herkes o kadar hakliymis ki. bir de yazdiklarini gorseniz surekli soru cevapta kadinlara ahkam kesiyor yuh artik utan yani kendinden. burada lanse ettigi kisiyle gercekteki kendisi o kadar farkli ki... hem sinirli hem de tedirginim ama dediginiz gibi savciliga gidecegim devam ederse.

4 ağustos 2021 01:40

10. Keanu bu. Soru cevapta takılan bir onu görüyorum ben. Kendi adıyla tabi. Anonimse bilemiyorum. Spotfy beni keanu'ya götürüyor. Çok sever, spotify'ı

4 ağustos 2021 01:43