spor ayakkabı nereden alıyorsunuz, fiyatlar uçmuş?

süslüler merhaba, spor ayakkabı ihtiyacım var bugün biraz bakındım fiyatlar arşa çıkmış resmen. 300 liradan uygun bi şey yok olanlar da file kısımları iki giymede yırtılacak gibi. ne yapıyorsunuz, nereden alıyorsunuz ayakkabılarınızı?

1. deichmann ayakkabı dünyası ve trendyola bakabilirsin. hem nike adidas modelleri oluyor hem de daha uyguna yakalayabilirsin

25 şubat 2019 22:55

2. nike ve adidas üstü fileli olanlar da örgü gibi olanlar da bana pek dayanmıyor. her aldığım ayakkabıda sorun yaşadım resmen, ki bu benim ayaklarımın taraklı yapısından da olabilir. skechers belki daha fazla dayanır diye umudum var ama modelleri biraz kaba geliyor ayaklarımı daha erkeksi gösterecek gibi hissediyorum takıntılıyım biraz gaiba bu konuda :( 300den uygun skechers bulabilirsem bir de onu deneyeyim bari. eskiden 150-200 arasına alır üç ay giyer atardım yıpranınca ne güzel. şimdi 300-400 verip 1 sezon giymeyi kaldıramam galiba. teşekkür ederim süslü yorumun için.

25 şubat 2019 22:55

3. anonim 1 dışarıda çok hareket halinde ve sürekli ayaktayım bana da koleksiyonunuzdan ve engin bilgilerinizden 1 çift spor ayakkabı önerisinde bulunabilir misiniz acaba 🤣

25 şubat 2019 22:56

4. süslü ayakkabı dünyası yorumlarını okudum ekşiden herkes online alışverişten uzak durun demiş, şehrimde de yok gidip bakamıyorum. bir de ürünler orijinal mi emin olamadım. diğer dediklerinize bakacağım teşekkür ederim

25 şubat 2019 23:00

5. ayyy çok haklısın ben de yırtıyorum baş parmağımla nikeları :D ama işte bazıları tam bez bez olmuyor ben bulmuştum öyle tırnak kısmı bez olmayanııı bir bak inşallah bulursun

25 şubat 2019 23:01

6. tümm ayakkabılarımın baş parmak kısmı delindi. file gibi olmayanları bile halletmeyi başarıyorum. bi de serçe parmak kısmı gidiyor bende geniş olunca taraktan :(

25 şubat 2019 23:03

7. ben de skechers kullanıyorum. cidden öyle böyle artmadı fiyatlar. işin kötüsü insan bi kere alışınca bırakamıyo da. büyük indirimleri yakalamaya çalış süslüm. ben 11.11 indiriminde n11'den almıştım skecherslarımı. bayağı uyguna denk geldi. ama benimki öyle süslü, en son model değildi. klasik siyah ama güzel görünen bir modeldi.

hatta hemen baktım (link: https://urun.n11.com/yuruyus-ve-kosu/skechers-graceful-get-connected-kadin-spor-ayakkabi-12615-P248320515 şunu) almışım. aldığım fiyat da 276 tl. ama şey aynı satıcı değil, korayspor adlı kişiden almışım ben.

bir de, benim evime yakın bir noktada güvendiğim bir ayakkabı tamircisi var. inanılmaz tamir ediyo. erkek arkadaşım atmak istedi bi ayakkabısını, adam o kadar güzel onarıp geri verdi ki hayret ettik :D bu da bi alternatif olabilir, eskileri tamir ettirerek tasarruf yapmamız gereken bi dönemden geçiyoruz ne yazık ki...

26 şubat 2019 02:35

8. Ben de önü minicik açılan bi ayakkabımı tamire verdim adidasın file değil de örgülü gibi daha sağlam duran bi modeliydi. Ayakkabıcı sağ olsun küçücük delik için tüm ayakkabının yüzeyinde gezmiş iple berbat olmuş. İyi tamirci bulabilsem ben de keşke en azından yürüyüşe falan giyilir tamir ettirdiklerim

26 şubat 2019 09:28

9. dechatlon'un spor ayakkabısını kullanıyorum şu an. daha önce 60 tlye satılan ayakkabılarını dahi kullandım ve 2 yıl giydim. o kadar süreye rağmen kullanılacak haldeydi fakat sıkıldığım için bir tanıdığımıza vermiştim. şu an (link: https://www.decathlon.com.tr/run-comfort-ayakkabi-id_8488783.html bu modelini) kullanıyorum. baya rahat. dechatlonun ayakkabılarına bir bakmanı tavsiye ederim

26 şubat 2019 19:35