spora yeni başlayacak biri için hangisi iyi? pamela reif, chloe ting vs?

süslüler diyet sürecinden çıktım ve istediğim kiloya ulaştım fakat yağ oranım halen daha yüksek ve vücudum sıkı durmuyor. spor geçmişim yok. başlangıç için kimi önerirsiniz?

1. Spor geçmişi olmayan biri bu kadar ağır sporlar yapmamalı, yürüyüşle falan birazcık kas oranını arttır sonrasında yavaş yavaş başla

12 ağustos 2024 16:43

2. Pamela reif in egzersizlerini seviyorum baya booty pump olanları yapıyorum ben süslü başlangıç olarak bantsız yapabilirsin belki

12 ağustos 2024 17:05

3. Sakatlanma için mi?

12 ağustos 2024 17:54

4. Kilo verme sürecimde düzenli yürüyüş yaptım ama çok bir faydası olmadı bence kan şekerimi dengeleyip tatlı krizini önleme haricinde.

Belki pilates videolarıyla filan başlamak daha mı iyi olur o zaman süslüler ya da yoga vs bilemiyorum, cidden spor bilgisi sıfır bir insanım malesef :(

12 ağustos 2024 17:57

5. glowwithjo yap süslü, ağır falan değil hareketleri ,başlangıçta iyi bence, yürüyüşten daha fazla fayda sağlayabilir

12 ağustos 2024 19:59

6. birçok bilirkişiden chloe ting videolarındaki hareketlerin yanlış olduğuna ve sakatlık riski içerdiğine dair inceleme videosu izledim.

12 ağustos 2024 20:47

7. Pamela bence iyi ya, öyle ağır da değil tatlı tatlı sessiz sessiz.

13 ağustos 2024 14:11

8. ya pamela ağır değil neden böyle cevaplar gelmiş anlamadım. Üstteki süslünün de dediği gibi chloe çok eleştiriliyor, Akın Saatçi'nin videolarına bakabilirsin çok güzel yönlendiriyor. Youtubedaki spor videolarını incelediği videolarda var, önerdiği başka kişileride keşfedebilirsin hem.

Pamela'nın uygulamasında haftalık programlar yayınlanıyor, başlangıç seviyesi ücretsiz zaten. Ben ilk başladığımda başlangıç seviyesi takip ediyordum, çok faydasını gördüm. Sadece bazı videolarında aralara kendim dinlenme koydum. Yada çok zorlandığım bir hareket olursa yapabildiğim başka bir hareketini yaptım vs. Benim için çok faydalı oldu, hala diğer listelerini takip ediyorum. Growwithjo da yapabilirsin ama ben kalori yakmak için yapıyorum yaparsam, zaten istediğin kilodasın, çok işini görmeyebilir.

13 ağustos 2024 15:06