stick güneş kremi sorusu önerebilecek var mı?

kore güneş kremlerine yazın güvenmiyorum diyenler vardı, özellikle onlara sormak istiyorum isntree hyaluronic acid güneş koruyucu stick almaya değer mi? normalde lrp kullanıyorum, tazeleme yapmak için ürüne ihtiyacım var lpr sprey ile bu ürün arasında kaldım

1. ben shiseido kullanıyorum aşırı memnunum ama biraz tuzlu malsf💀

10 mayıs 2023 23:51

2. avene in stick güneş kremi var diye biliyorum. bi de garnierin var ama tr gelmemişti en son

11 mayıs 2023 11:38

3. Süslüler teşekkür ederim, makyaj üzerine tazelemek için istiyorum, ben yüzden inanılmaz terliyorum. Avene'in yorumlarını okudum, herkes çok yağlı ve yapış yapış demiş. Lrp anti shine spreyi kullandım mesela, memnundum ama o da nefesime çektiğim için rahatsız etti.

Makyaj üzerine renkli güneş kremi sürme fikri hiç uygulanabilir değil, yine de yorumunuz için teşekkürler.

12 mayıs 2023 00:55

4. Shiseido kullanıyorum, fondoten kullanmıyorum ama allığımı kapatıcımı falan dağıtmıyor gibi, en azından rahatsız edici biçimde dağıtmadı şimdiye kadar. Hafif bi parlaklık veriyo surata yağlanmış gibi ama ben o görüntüyü sevdiğim için rahatsız olmuyorum. Kokusu güzel. Pek hijyenik değil tabi. Makyajı dağıtır mı korkusuyla çok bastırmadan sürüyorum bu yüzden gerçekten koruyor mu bilemiyorum tabi uv kamerayla bakmadan emin olamayız. Koruduğuna inanmak istiyorum :)

12 mayıs 2023 01:35