sugar daddy ya da ona benzer bir şey nerede bulabilirim?
süslüler orta derecede bir güzelliğim ortalama bir fizigim var çok buyuk bir beklentim yok beni yazın 1 2 hafta tatile götürebilecek gezdirecek adam nerde bulabilirim başıma bela olmayacak falan param yok isim de yok. tek istediği gezmek olan bir insan 1 2 hafta cinsellik de yaşanır zaten.
cevaplar
Kendini satiliga mi cikardin? Sehrinin meydanina cik ac onune pankarti Tatil karsiligi satılık diye öyle bulursun.
Kendine saygisi olmayan, kadınlığı mal haline getiren senin gibi tiplerden tiksiniyorum
2 temmuz 2022 22:32
Ben yorum yapamıyorum ya artık a1 gibi keskin bi tepki verdim hep ama artık o kadar tepkili değilim bu kafada olan insanlara. Hala kendi açımdan ters mi evet çok ters benim asla orndi adıma düşüneceğim bir şey değil. Ama cidden insan gibi yaşamak isteyen durumu olmayan o kadar insan var ki artık cinsiyetten bağımsız bilmiyorum bu sınıra gelebiliyor. Ne diyeyim hepimiz umarım bir gün standart insan gibi senede min iki tatilli, gezmeli istediğimizi yeyip,içeceğimiz kendimizden başka yollar düşünmeyeceğimiz hayatlara sahip oluruz.
2 temmuz 2022 22:43
Tinder'da yaş aralığı 50-65 yap bulursun
2 temmuz 2022 22:43
At yarışlarını izlemeye git ama iyi bir lokasyonda izle. Hipodromlarda at sahipleri de oluyor.
2 temmuz 2022 22:53
Twitter. ben bir kere bir tweet atmıştım şakasına, şunu(gizlinot: iş kurmak gibi bir örnek düşünün) yapabilmem için sugar daddy'ye ihtiyacım var diye. Mesaj yağmıştı o gün. Hatta başka hesap açıp finansal köleliğe de düşüyorlar mı diye denedim, o da oldu.
2 temmuz 2022 23:00
Tinder vs gibi uygulamalar
2 temmuz 2022 23:54
Vücudunla para kazanmak istiyorsan en azından fiziğini iyi seviyeye çekecek disipline sahip olman gerekmez mi?
3 temmuz 2022 00:30
Şuan pişman olmaman gelecekte olmayacağın anlamına gelmiyor. Kızlar kendinize gelin ya. Tamam cinsel özgürlük de 2 haftalık tatil için kendini ticari nesne yapmazsın yani. Bu kadar mı?
3 temmuz 2022 00:55
Anonim 8 nasil bir tw hesabiydi :d isim neydi takipcin kacti ?