susluler ankara'da ayranci taraflarinda ve kizilay, bahcelide yeme icme kahve tatli oturma icin random mekan onerisi bayilcam artik?

dedigim semtlerde (bide tunali) boyle oturunca bi hamburgere wrapa ya da tatliya 100 tl vermiyecegim, max cebimden 40-50 lirayla kalkabilecegim yerler onerir misiniz? senelerdir icim disim arabica coffe lab choco lab ot cafe oldu. absurt mekanlar onermeyin lutfen arkadasimin arabasiyla cayyolunda takilmaca mekanlari degil sorulardaki yerler imkanlarim icinde maalesef :((

1. ay 40-50 demisim de 40 liraya hamburger mi kaldi,,,,, yemek icin o araligi 60 yapabilirim duzelteyim ama tatliya 60 bilemiyorum acikcasi

25 mayıs 2022 16:26

2. Bigos diyecektim süslüm ama güncel menüye bakıp şok oldum ben ankaradan mezun olup gideli 2 sene oluyor zamanında burada cajun baharatlı tavuk sepetini 18 liraya yerdik yazıklar olsun diyorum halimize bak

25 mayıs 2022 16:39

3. a2 teşekkür ederim ama kızılayda olan bigosun önünden insan bile geçmiyo geçen oturduk pişma olduk.. kalitesi de gidiyo mekanların

25 mayıs 2022 16:41

4. süslü attıklarına bakayım hoşdere de bana yakın oluyor ama arkadaşlarım hep mamak taraflarında falan oturuyor, burda bi yer var gelin gidelim diyemediğim için bahçeli vs. mekan açısından daha iyi oluyor, ama dediğin kafeye bakayım bu civarlarda ders çalışmalık bi yer de arıyordum çok teşekkürler

25 mayıs 2022 17:00