susluler ozan dolunayin sevgilisi pelinay igit guzel mi sizce?

1. güzel kız ama yazık ediyo kendine abisi yaşında adamla işi ne gencecik kız

23 mayıs 2022 16:37

2. Valla ozan dolunayla ben de kendime yazik etmek isterdim djjdjdj ben baya yakistiriyorum ikisini pelinay hem tatli hem seksi biri gibi duruyor.

23 mayıs 2022 16:40

3. Ben beğeniyorum minicik yüzü kocaman gözleri var. Hangi makyajı yapsa yakışıyo bence

23 mayıs 2022 16:58

4. yüzünü beğenmiyorum ama fiziği çok iyi

23 mayıs 2022 17:13

5. Instagram'dan baksam belki daha farklı düşünurdum. Videolarını izleyince tatlı bir samimiyeti var. Bence çok yakışıyorlar ve kız gerçekten güzel. Onu geçtim kalbi de güzel gibi geliyor.

23 mayıs 2022 17:33

6. ilgi çekici değil. ilgi çekiciden kanırtarak bunu yapmaya çalışan insanlar değil btw. sıradan yani tüm o güzel dövmelerine rağmen, dövmeleri hakikatan çok güzel ama.

23 mayıs 2022 18:45

7. bok gibi yazmışım bu arada sorry

23 mayıs 2022 20:48

8. ben de begenmiyorum. bu kadar zayif ve dumduz vucut sevmiyorum (kalcalari cok dar, bacaklari kemik kemik) ama yuzunu ve havasini cool buluyordum youtubea baslamadan once. videolarda gordum ki instagramda verdigi havayla hic alakasi olmayan bicirik tatli bi kiz. cekici yada seksi bulmuyorum. ozani cok begeniyorum onun yaninda cocuk gibi kaliyor bence (yukarida biri zaten yas farki oldugunu yazmis, bilgim yok)

bilmiyorum bana biraz hayal kirikligi oldu o youtube kanali ya fjdici evleri cok siradan, dogru durust esya bile yok. konustuklari konular, gun icinde yaptiklari, yedigi-ictigi-gittigi yerler cok siradan, ozanla aralarindaki muhabbet falan her sey cok siradan. pelinin cildi de pek iyi degil goz cevresinde cok kirisiklik var, dudaklari hep kupkuru ve renksiz bazen izleyesi gelmiyor insanin bu sebepten, cildi de genel olarak kuru duruyor. gozaltina surdugu kapatici hep cizgi cizgi oluyor mesela. cekim acilariyla, mekanlarla, renklerle vs de oyle kendini izletecek estetik icerik cikaramiyor youtubeda. instagramla youtube kitlesinin de farkli oldugunu dusunuyorum. youtube daha cok liseli kizlara hitap ediyor gibi. instada ise cesur pozlari ve estetik olarak goz dolduran bir hesabi olan cool, gizemli bi kiz goruyoruz. epey tezat.

onun haricinde iste pelin cocukca espriler yapip sirin tiplere giriyor, ozan da heheh guzelim benim deyip yanagindan opuyor iste oyle bi iliski. ekrandan yansiyan bi cekim de hissedemedim aralarinda videolarda gordugum kadariyla

23 mayıs 2022 23:50

9. A3 bu kadar göreceli bir kavramda nasıl boylesine net bir şekilde ben güzelden anlarım diyorsunuz. Bu kanıya nerden vardınız. Bana göre de gayet güzel bir kız fiziği de çok hoş.

24 mayıs 2022 08:44