swissoderm şampuan ve hc care yağ ile saç uzatmayı başarmış olan var mı?

1. Swissoderm, biotin sprey bir yıldır kullanıyorum, biberiye suyu ve yağ ile uzar diye düşünüyorum ben de bir de sovital aldım mayısa kadar uzar umarım 🥹 beslenmede nelere dikkat ettiniz🙏🏽

10 ocak 2023 14:38

2. Saçımı daha öncesinde kestirdiğim birisine kestirdim allahtan o konuda içim rahat tek sorunum istediğimden biraz fazla kısa kesmiş olması

10 ocak 2023 15:17

3. Ooo aklımdan geçen soru. Çok popüler oldu bu ikisi niye bilmiyorum. Gittim aldım şampuandan dayanamayıp kullanmadığım için yorumsuzum ama içeriği iyi

10 ocak 2023 23:35

4. İçeriği güzel bir şampuan ama bir şampuanın saç uzatma konusunda muhteşem bir performans beklenmesi doğru değil bence çünkü saçta ne kadar kalıyor ki şampuan en fazla 3 dakika bence asıl etkili olanlar duş sonrası durulamadığımız bakım ürünleri. Mesela saçta uzun süre bekleyen saç maskelerini ve yağları daha etkili buluyorum. Ben de saçlarımı bir ara omuzlara değecek şekilde kestirmiştim her duş sonrası elseve mucizevi yağından kullanıyordum şu pompalı küçük şişede olandan. 1 yılın sonunda göğüslerimin altına inmişti.

11 ocak 2023 08:52

5. Bemiks bephanten ve evigen aldım dün onları da duş öncesi yağıma karıştırırım diye düşündüm

11 ocak 2023 12:54