1. Ben buraya beterin beteri var demek icin geldim.
Süslü şöyle ki benim yaşım 27 onun 36.aramızda yaş farkı var mı ? Allah icin var.her şeyimiz var bak her şeyimiz.arabası evi var, benim de arabam var.kariyerimizin belirli basamaklarına gelmişiz.iyi bi işi var ikimizin de.evlilik konuşmakla konuşmama arasındayız.bugün tam 11 ay oldu.bir şeyler cidden konuşulmaya başlansa min 1 sene daha sürecek.ailede benden büyük olan tüm kuzenler evli.ben de bu seneye kadar asla evlilik düşüncesinin ötesinden berisinden geçmiyordum bile.ama aile baskısı ve yaşı büyük sevgili faktörü öyle bi etkiledi ki beni....sürekli evdeki " niyeti ciddi mi , seni mi oyalıyor , senden akıllı güzelini mi bulacakmış" şeklindeki aile soruları beni artık fenalastırıyor.öte yandan gün geçtikçe artan nişanlı ve evli arkadas yoğunluğu...sürekli bi düğünde nisanda bulunmaktan , bi tepsi tutmaktan yıldım artık.geçen hafta instagramdaki 450 takipçimden saydım 302si evlenmiş 44ü nişanlanmış.ben napıyorum ya dedim kendime.sadece geçen ctesi 9 nişan storysi izledim süslü.cidden evliliğin meraklısı değilim.sadece ben galiba biraz görev mantığıyla yaklaşıyorum olaya.
Örn: okul ✅ master ✅ kariyer ✅ Dreamcar ✅ gibi gibi geriye bi aile ❎ kalıyor.bu işbitiremeyiş de beni geriyor mesela .seni anlıyorum ben ya