taksiye bindiğinizde ön koltuğa mı arkaya mi oturuyorsunuz?

1. Arkaya

15 kasım 2023 20:15

2. arkaya tabii. ki takside tek başına seyahat ederken ön koltuğa binen kadın hayatın boyunca ne gördüm ne duydum.

15 kasım 2023 20:17

3. Arkaya biniyorum tabii ki

15 kasım 2023 20:19

4. kardeşimle bu konuda ayrılığa düştük. laf arasında taksideyken ön koltuğa oturduğumu söyledim. çok şaşırdı ve dedi ki sen mal mısın :d hiç kibar bir hareket değil hanfendiler arka koltuğa oturur dedi? ben de ne alaka ak yetişkinim ve ön koltukta oturmak benim de hakkım dedim. siz de böyle mi düşünüyorsunuz?

15 kasım 2023 20:21

5. ön koltuğun yetişkinlikle ne alakası var kanka  zenginler de arabalarında arkaya biniyor önde şoför oluyor. bebek oldukları için mi arkaya biniyorlar? sürücüyle aralarına mesafe koymak için arkaya biniyorlar. ayrıca tr'de erkek şoförün kullandığı takside adamın yanına oturmanı önermem, sapık ruh hastası biri çıkar "hehe karıya bak niyeti bozmuş bu" diye düşünüp seninle gereksiz samimiyete girmeye çalışır,  canı sıkılan sen olursun.

arabada başka kimse yoksa şoförün arka çaprazına oturulur yani bu yazılmamış bir kuraldır, değişik olucaz diye her gün yeni icat çıkarıyosunuz. :d

15 kasım 2023 20:30

6. Ön koltuğa binmek benim de hakkım mı? Ön koltuk özel bir yer değil ki. Araba mesafe koymak için, rahat etmek için, güvenlik açısından arkaya biniyorsun, tanımadığım bir insanla neden yan yana, dirsek diraeğe olayım ki? Taksici kadın da olsa durum aynı, metroda da başka boş yerler varsa tanımadığın birinin dibine oturmazsın.

15 kasım 2023 20:35

7. Yetiskin olmakla ne alakasi var? Arkaya oturan da cocuk koltuguna oturmuyor herhalde.

15 kasım 2023 21:00

8. hahahhaa akşam akşam çok eğlendirdi bu gerekçe beni.

15 kasım 2023 21:32

9. Her zaman arkaya otururdum zaten de zamaninda bir kadin twitter'da taksicinin ona on koltuga oturdugu icin konsomatris misin sen neden one oturdun demesini anlatmisti. O zamandan beri daha da arkaya oturuyorum.

15 kasım 2023 23:12

10. Benimki tamamen cinsiyetle alakalı. Şoför kadın olsa yanına otururum. Ama hiç kadın şoföre denk gelmedim. Bu yüzden hep arkaya otururum. En yakın arkadaşım şoförlerle muhabbete girer mesela. sorular sorar abi bugün iş nasıl falan gibi. Ben merhaba demek, adresi söylemek ve iyi günler demek dışında muhatap olmam. Sapık çıkar, manyak çıkar. Uğraşamam.

15 kasım 2023 23:13