tampon takarken hafif bir acı hissetmek normal mi? hangi pozisyonda en rahat yerleştirilir?

normalde yere çömelerek takardım ama bugün ilk kez klozette otururken denedim. en ileri itmeye çalışırken hafif bir acı/rahatsızlık hissi oluştu. bu his sizde de oluyor mu? acaba pozisyon değişikliğinden ötürü mü oldu ya da servikse değdiği için olmuş olabilir mi? siz tamponu en rahat hangi pozisyonda takıyorsunuz?

1.  o kadar kisa bir sey nasil servikse degsin

29 temmuz 2021 17:30

2. Ben yere çömelerek veya bir ayağımı klozete dayayarak takıyorum. Oturur pozisyonda canınızı acıtması normal bence kuru bir pamuk yığını nitekim.

29 temmuz 2021 17:31

3. A1 uyarılma olmadığı zaman vajina 8-10 cm uzunluğundadır.

Orta parmağım yaklaşık 7cm, tampon da 3 cm.

7+3=10, bu durumda vajinanın bitimine yani servikse değmek çok olası.

Yanlış olduğum bir yer varsa düzeltin lütfen, bana çok olası geldi.

29 temmuz 2021 17:46

4. Bir ayagimi yuksek bir yere dayayarak yerlestiriyorum. Otururken nasil olur bilemedim ya yeterince itilmez gibi geldi.

29 temmuz 2021 18:02

5. Ben tek ayak kaldırarak yapamıyorum asla, hep squat pozisyonu. bahsettiğinize benzer acı oluyor tek ayakta, ama o bana içteki kuru duvara tampon sert sürtünmüş gibi gelmiştir hep. Serviksi düşünmedim bile

29 temmuz 2021 19:59

6. Süslü belki kuruluktan dolayı da acımış olabilir haklısın. Serviks olsa çömelirken de acırdı bence.

29 temmuz 2021 20:22