tanışma menüsü böyle sizce nasıl?

sevgilimin ailesi tanışmaya gelecekler haftaya böyle tabak yapacağız nasıl sizce (link: https://hizliresim.com/chqjuf1 link)

1. Ay canım o kadar kısır cekti ki.

Gayet güzel görünüyor. Onlar da tatlı getirir zaten. Acaba sütlü hafif bir tatlı mı olsaydı? Borcam tatlısı?

19 mayıs 22:59

2. Tatlı ve tuzlu aynı tabakta mide bulandırıcı. Tatlı tuzludan sonra servis edilir. Kısır da bilemedim içli köfte falan daha iyi olur.

19 mayıs 23:01

3. Boyutları küçültün bence biraz.kısırı ayrı kasede servis edin o ortadaki kurabiyeyi çıkarın veya seklini degistirin.tatlı revani sanırım bence çikolatalı bir seyler daha iyi olur.tatlının yanındakilerden birini koyun yani kısır,sarma,ıslak kek(nasıl bi sey isterseniz),bi tane kurabiye ve börek yeterli olur sanki

19 mayıs 23:05

4. Kısırın kötü olduğu buradan bile belli yani yeşilliğini ince ince muntazam doğrayacak biri yok muydu hepsi farklı boyut ve şekilde, o gün bence buna dşlat edin. Genel olarak kötü yani iyice gün tabağı gibi, kurabiye alakasız kalmış hazır gibi. Keza revani de ne alaka. Sarma okey.

19 mayıs 23:06

5. önce linke tıkladım cevaplara bakmadan. gördüğüm tabağa güzel ya dedim ama yorumlarda kim bilir ne kaos döndü diye korka korka aşağı indim. şaşırtmadınız kızlar.

19 mayıs 23:34

6. elestirmek icin soylemiyorum, her ailenin bu tarz toplanmalara bakisi farklidir fakat bence ailelerin tanistigi bir ortama gun menusu cok uygun olmayabilir. normal bir aksam yemegi menusu + sevgilinizin aldigi guzel bir tatli daha uygun olur bence.

gun tabagi kendi halinde gayet guzel gorunuyor bu arada, sadece ortama uygunlugundan emin olamadim.

19 mayıs 23:51

7. Ben de gün menüsünü uygun bulmadım. Az tavuk sote pilav ya da kavurma pilav tarzı bir şeyi tercih ederim.

20 mayıs 02:36

8. Yemek daha mantıklı demeye geldim. Süslü hem yemek! Yenmiş olur adı olur. Benim halam da böyle yapmıştı mesela 2737272 çeşit pasta börek arkasından sallamışlardı. Hele ki uzak yoldan geleceklerse falan dert.

20 mayıs 02:48