tarot öğrenmek istedim ama kötü rüyalar görüyorum?

merhaba süslüler. ben oldum olası fal baktırmayı severim. seneler önce bir ara güzel kahve falı baksam da bir ara rahatsız olup (ki bu rahatsızlık o dönemki kişisel sorunlarımdan da kaynaklı olabilir) sonradan bakamamaya başlamıştım. bu aralar can sıkıntısından, beni çeken bir tarot destesi ve oracle destesi aldım. sadece öğrenme amaçlı bir kaç açılım yaptım kendim için, öyle aman aman şeyler de anlamadım açılımlardan genel durumuma uyan kartlardı sadece ama kart açtığım iki gün üst üste çok canlı beni korkutan huzursuz eden rüyalar gördüm. baş ağrısı da yaşadım. burada da tarot bakan süslü çok. belki yardımcı olursunuz. bir şeyi mi yanlış yapıyorum ya da zorlamamak mı lazım? şimdiden zaman ayırıp yazacaklara teşekkürler

1. Tarota ilk başladığım sıralar bende huzursuzdum. Bu yüzden hatta kenara kaldırmıştım. Geçenlerde çıkarıp yine baktım birkaç açılım yaptım. Sonra inat ediyo benimle sanki o kadar karttan aynı kartı

Çektirip durdu kenara koydum yine

30 mart 2021 18:45

2. 1 buçuk yıldır bakmıyorum çünkü gece uyuyamıyordum ve huzursuz oluyordum ek olarak kötü rüyalar vardı. Elden çıkardım destelerimi üstelik bende oracle desteleri de vardı. Şuan çok rahatım.

30 mart 2021 19:14

3. anonim 1, yaptığım bir açılımda bende sürekli aynı kartları çekip durdum iki desteyle birden bakıyordum. insan tuhaf hissediyor gerçekten.

anonim 2, şimdilik desteleri bende kaldırdım ama sonra bir kez daha denemek istiyorum bir yandan. Eğer tekrarlarsa bende desteleri elden çıkartabilirim.

cevaplar için çok teşekkürler :)

30 mart 2021 21:04