tarotta cevaplar değişebilir mi? aynı soruyu bir süre sonra tekrar sormak? tarotun cevap verdiği şey ne?

tarota inanan ve biraz tecrübesi olan süslüler cevap verirseniz sevinirim. aynı soruyu ard arda sormamak gerektiğini biliyorum ama birkaç ay sonra aynı soruyu sorarsak farklı cevaplar almak olası mı? örneğin ilk açılımda her şey çok güzel çıkmıştır, hayat boyu mutluluk ve refah falan görünüyordur ama kişi kendini salmıştır bu yüzden birkaç ay sonra aynı sorularla tekrar açılım yapıldığında sonucun değişmesi olası mı? yani tarotun cevap verdiği şey hem şimdiki durumunuzun hem de gelecekteki hamlelerinizin birleşimiyle oluşmuş bir yorum yani dolayısıyla radikal değişimlere kapalı bir cevap mı yoksa hayatınızdaki değişimlere, yaşam tarzınızdaki düzelme/kötüye gitmelere göre cevapların devamlı değişebileceği bir şey mi? tabii ki üç gün sonraki sınav için cevaplar kolay kolay değişmez ama iki yıl sonraki kariyer için değişir mi yoksa herkesin bir çizgisi vardır ve o çizgi arada kaysa da asla tamamen yön değiştirmez mi?

1. Anlık enerjiyi gösterir. 3 gün sonra bile değişebilir bu açılım. O yuzden yıllar sonrasını öngöremeyiz. En fazla 6 ay derler genelde bu yüzden.

7 ağustos 2021 15:54

2. Anlık enerjidir süslü değişir.

7 ağustos 2021 16:10

3. anladım anonğim1 süslü, teşekkürler. yani ne önerirsiniz? tarota nasıl bakmalıyım? mesela kariyer soruyorsam sürekli 6 aylık süreçte olacakları mı sormalıyım yoksa bu şekilde gidersem önümüzdeki altı ay içinde 3 yıllık planıma yaklaşmış olacak mıyım tarzı bir soru doğru olur mu?

7 ağustos 2021 16:10

4. anonim2 süslü anlık enerji derken ne demek istiyorsunuz? yani o an enerjimizin yüksek olması mı yoksa o an hayatımızı yaşama şeklimize göre(mesela çok ders çalışmak yada dersleri salmak gibi) geleceğimize aktarılan enerji mi?

7 ağustos 2021 16:11

5. Süslü bildigim kadarıyla Tarot geleceğe cevap vermez anın enerji okuması ve tavsiye niteliğindedir o yüzden fal kategorisine girmez kariyerimde istediğim noktaya ulaşmak için ihtiyacım olan nedir gibi sorabilirsin ya da bu yoldan giderdem kazanma ihtimalim yüksek midir gibi.

7 ağustos 2021 16:12

6. Şu süslü atıyorum Ahmet benimle iletişime geçecek mi diye sorarsın o an Ahmet seninle iletişime geçmeyi düşünüyordur olumlu çıkar ama ertesi gün hayatına başladı girer farklı bir durum olur vazgeçer tekrar kart açarsınız olumsuz cikar

7 ağustos 2021 16:13

7. Aynen a2 nin dediği gibi sorulan soru çok önemli. Neyi bilmeliyim neyi fark etmeliyim ya da istediğim şey için ne yapmalıyım gibi sorular daha yol gösterici olur.

7 ağustos 2021 16:30

8. Pardon a3müş

7 ağustos 2021 16:31

9. anladım süslüler, yani Tarot istediği kadar olumlu ya da olumsuz çıksın her an her şey olabilir Tarot sadece yol gösterip tavsiye veriyor diyorsunuz? çoookk teşekkür ederim cevaplarınız için❤️❤️❤️

7 ağustos 2021 16:33