tarottan anlayan süslüler, sonuç kartımda şeytan çıktı? sorum bir şeyi yapıp yapmamakla ilgiliydi?

7 kart çektim, sorduğum soru da şuydu: bir hafta sonra benim için hayatımın tüm dengelerini değiştirecek yeni bir şeye başlayabilirim. yapmalı mıyım yapmamalı mıyım bunu sormuştum. sonuç kartım şeytan gelince yapmamalıyım sonucunu çıkardım yanlış mı çıkarmışım? bu arada bu konuyla alakalı ne zaman tarot açsam şeytan kartı geliyor hep ama bu ne demek. çok sık açmam tarot yılda iki üç kere belki

1. Süslü şeytan tarotta yanlış yol , esaret ve Tutku aşk niyetiyle açtıysan toksik ilişkiyi bile nitelendirebilir kariyer alanında çok fayda getirmez  anlamına gelir ama hiç bir kart tek başına bişey ifade etmez yanında hangi kartlar geldi ? Birde insan kendisine bakınca çok objektif yorumlayamıyor bende kendime bakmakta güçlük çekiyorum istersen bakayım sana şimdi ?

10 haziran 2020 15:52

2. Süslü çok mutlu olurum bakarsan çok teşekkür ederim. Sorumu açıkça yazıyorum o zaman. Uzun bir ilişkim vardı bitti aylar önce ara verdik, ama onunla evlilik düşünüyorduk her an geri dönecek gibi hissediyorum. Neyse görüştüğüm birisi var telefondan haftaya bir kahve içeceğiz. Eğer buluşursam eskisini unutmam gerekecek tekrar ona dönemem, haksızlık olur. Eski sevgilimi beklemeli miyim beklememeli miyim?

10 haziran 2020 15:59

3. Bakıyorum süslü yarım saate yazarım umarım enerjimiz tutar 🌸 birde rica edersem Doğum tarihini ya da ismini yazar mısın ? Öbür türlü boşluğa sorar gibi oluyor

10 haziran 2020 16:13

4. Adım fatma doğum tarihi yazmama gerek var mı burcum başak, ilk defa baktırıcam sanal ortamda o yüzden pek bilmiyorum neler gerekir. Tamam süslü bekliyorum yorumunu

10 haziran 2020 16:20

5. Yok süslü tarot frekansına girebilmek için gerekli isim sorulmalı karta ya da kişinin başka kişisel bilgisi yoksa çok tutmaz yeterli bu Bilgi yazıyorum

10 haziran 2020 16:23

6. Şeytan kartı ilişkide ne anlama gelir tam olarak yazar mısınız kızlar? Ben ablama baktırmıştım şu an aşık olduğum adamla alakalı olarak. Şeytan kartı geldi hep negatif şeyler söyledi. Hatta aşksız cinsel birliktelikten falan söz etmişti aklıma yer etmiş birliktelik yaşamaktan çok çekiniyorum. Çok olumsuz bir şey görmedim erkek arkadaşımdan ama ablam sanki gerçek şeytanmış gibi bahsedince korktum kızlar djfkd kısaca aşktaki anlamını açabilir misiniz bana? Şeytan kartı bu kişinin kötü olduğunu mu gösterir yoksa yaşanacak birlikteliğin kötü bir birliktelik olduğunu mu?

10 haziran 2020 16:26

7. A4 evet ben de aynı soruyu düşünüp duruyorum, aşk hayatımla ilgili ne zaman tarot açsam şeytan kartı çıkıyor. Ki bunlar yakın tarihlerde değildi uzun aralıklarda baktığımda çıktı. İki kere ilk kart şeytan geldi gerisinde hatırlamadığım yerlerde geldi ama hep çıktı bi yerden. Uyuz olmaya başladım o karta.

10 haziran 2020 16:30

8. Kartlarda iki tercihten biri ateş grubu baskın biri. Eski sevgilin duygularını belli ederken bile kendinden ödün vermeyen biri tam olarak saydam olamamış aslında. İlişkinizde duygusal değilde düşünce anlamında çatışmalar olmuş. İlişkide bir şeyle yetinmeyen hep daha fazlasını isteyen biri olmuş. Memnuniyetsizlik bitirmiş çatışmalar bitirmiş aslında duygular bitmemiş. Yakın zamanda gelmek isteyebilir sana ama bu geliş çok kalıcı olmayabilir. Çünkü tıpkı senin soru da sorduğun gibi olumlu kartların Peşine olumsuz anlam içeren kartlar geldi hep 4 kez açtım. Sana geri dönmek isteyecek ama çok sonu yok diye okudum kartları. Yeni flörtün ile ilgili tıpkı şu an sorduğun gibi görüşüp görüşmeme konusunda kararsız kalkacaksın başlangıçta ama görüşeceksin sana maddi/manevi açıdan iyi gelecek. Otoriter duruş sahibi biri. Bu kişinin hukukla/devletle bir bağlantısı olabilir. Bu insanla bir yola girdikten sonra değişim dönüşüm sürecine gireceksin sana maddi dünyanın imkanlarını sunan biri olacak. Süreciniz biraz ağır ilerleyebilir. Ama güzel, uzun bir ilişkin gözüküyor. Eski sevgiline göre daha parlak bir ilişkin olabilir bu insanla. En son flörtle buluşmalı mısın diye sorduğumda kesinlikle buluşmalısın sana iyi gelecek.

Birde süslü en nihayetinde tarot enerji okumasıdır. Aslolan insanın kendi iradesidir. Kartlar bunu der sen farklı bir şey yaparsın. Bu yüzden içine dön içine yönel gerçekten ne istiyorsun ne bekliyorsun? Eski sevgilinle bitme sebeplerini düşün yeniden başlamak ister misin düşün. Yeni kişinin cazip gelen yönlerini düşün tart hangisi baskın geliyor. Bunu yaparken duygudan ziyade mantıksal bir süzgeçten geçirmeye çalış. Tarot hislerle çok ilgili değil belki ama benim hissiyatım yeni kişi daha hayırlı gibi. Elbette irade , kader , rota tercih her şeyden önce senin elinde. Kartlar yalnızca rehberlik eder . Umarım en yüksek hayrına olan neyse o olur.

10 haziran 2020 17:08

9. Süslüler tarotta tek bir kart soruya cevap vermez en az bir soru için 3 kart açmak lazım diye düşünüyorum. Şeytan kartının aşk hanesindeki anlamı da esaret , Tutku. Yani kendini adarsın ama boş bir adanmışlık olur karşılığını alamazsın duygusal esarette hissedersin gitmek te istersin kalmakta ayrıl barış olabilir sürekli o yüzden toksik ilişki olabilir. Birde tarot biraz anın enerjisidir ve bu enerji devam ederse olması muhtemel şeylerdir. Düşünceni değiştir kaderin değişsin sözüne benzetiyorum enerjin değişirse kartlarda değişiyor.

10 haziran 2020 17:12

10. A1 çok teşekkür ederim ağzına sağlık, tarota bakmakla ilgili de aydınlattın beni aslında. Yeni kişiyle buluşacağımı içten içe biliyorum aslında ama yine de son çare bir tarot açmak istemiştim. Dediğin gibi asıl irade benim eski sevgilimle ilgili kararı kendim almalıyım o geri dönse bile. Sağol tekrar rahatlattın beni

10 haziran 2020 17:18