saatlerdir şoktayım yıllardır bağış falan topluyor bu adam meğer yıllardır aranıyormuş. bu kadar göz önündeyken nasıl olabilir böyle bir şey aklım almıyor.
Ben de şaşırdım. Çevreden bilen de mi yokmuş geçmişte tanıyan. Bir de birini öldü göstermesi için ortada bir ceset olması gerekmez mi? Bari adını soyadını başka al sosyal medyada. Çok garip.
Cem garipoğlu da yaşıyor falan diyorlar ya. İnanırım. Bu insanın o kadar gücü bile yok o aile kadar.
21 eylül 2020 00:44
Bir de yanlış anlamadıysam ekşi sözlükte olayı farkeden biri olmasaymış bu durum ortaya çıkmayacakmış. Ya hadi yaptın böyle bir şey kaç yurtdışına git. Hala türkiyede kalıp bir de binlerce abonesi olan bir kanala sahip olmak nasıl bir cesarettir?
21 eylül 2020 00:47
Hiç tanımıyorum linki de okumadım, merak etmedim de ama şunu söylemek istiyorum. Neden insanlar bir yerlere bağış yapıyor ? Hiç mi etrafınızda fakir, fukara aile, öğrenci, hasta vs yok elden para verebileceğiniz de, kimin nerede yiyeceğini bilmediğim kurumlara para vereyim ? Yüzde kaçını kendilerine ayırıyorlar belli bile değil. Ne büyük çarklar dönüyor oralarda. Enayi olmayın, fetöcüler böyle çok insanı yonmuştur mesela, para kaptırmayın bunlara. Yardımızı elden yakınızdakilere yapın, içiniz rahat olsun.
21 eylül 2020 00:52
hadi sahte evrak düzenlemeyi yine anlarım, ama 500 bin aboneli adamın organ satması nedir ya?! düşünsenize süslüdeki arkadaş aranıyor ilanlarına böbrek avi derken bilmeden bu adamı takip ediyorsunuz.
21 eylül 2020 00:59
Cidden öyle kıymalı pide yiyen sincaptan nerelere geldik swh
21 eylül 2020 01:01
ben de sincap karamel zamani takip ediyordum garip biri oldugu belliydi ama bunu tahmin bile edemezdim. gercekten karamel'e ne oldu ayri yerde bakiyorum diyordu en son paylasmayip. arada garip videolar koyuyordu mesela kolay para kazanma yollari diye el fali makinelerini falan anlatiyordu sok oldum olaylari duyunca
21 eylül 2020 01:11
Peki ya benim olayı hadi yine iyisin tayfun sanmam kfldjfjdgf
21 eylül 2020 01:15
Şimdi de hayvanları varmış galiba, kedi köpek falan, köyde yaşıyormuş herhalde. O hayvanlara n'oldu acaba? Bakan var mıdır, unutmasınlar onları orada. Kendisi beni pek ilgilendirmiyor da hayvancıklara dertlendim.
21 eylül 2020 01:29
Hiç şaşırmadım böyle hayvanlarla kafayı bozan insanlarda hep kötü şeyler oluyor
Ayrıca sincap ne ya evcil hayvan değil ki iyileştirdin ver devlete ya da doğal ortamına sal