tek başına olimposta ya da çıralıda tatil yapılır mı?

yoksa 5 yıldızlı bi otelde daha mı mantıklı olur? eşyalarımı plajda bırakma meseleleri, konaklama yerlerinin salaşlığı bakımından soruyorum.

1. Tek başınızaysanız otel daha güvenli olur tabi. İlla 5 yıldızlı olmasa da

20 mayıs 2021 22:02

2. olimposta asla yapılmaz, sakınnnn. öteki yeri bilmiyorum.

Not: Antalya'da yaşıyorum.

20 mayıs 2021 22:11

3. bi de ben de gelimi nlr

20 mayıs 2021 22:12

4. tek başına kamp için lilith camping var baya güzel ortam.

20 mayıs 2021 22:19

5. Yani salas yer sevmiyorsaniz olimpos'u hic sevmezsiniz. Cirali ve adrasan kesinlikle daha guzel. Ikisinde de yalniz tatil yaptim bir sorun yasamadim. 5 yildizli otelde bir suru kalabalikla bir tesise kapali kalinca insan yalniz basina cok bunaliyor. Surekli her yerde coluk cocuk kalabalik aile falan. Ben tercih etmezdim.

20 mayıs 2021 22:21

6. Teşekkür ederim cevapladığınız için. Olimpos ve çıralıdaki oteller tek kalmak için pek açmadı. en iyisi kendine ait plajı olan düzgün bi otel bulayım. Tek başıma macera benim neyime zaten :( gel a2, valla gel :*

20 mayıs 2021 23:05

7. Süslü ben de Adrasanda kamp yapmak istiyorum ama kimseyi bulamıyorum:( tek korkarım ve perişan olurum o kadar eşyayı falan taşımaya tek gidenler nasıl yaptı

21 mayıs 2021 11:02

8. antalya'da yasıyorum ve olimposa arkadaslarımla bile gitmem oyle diyim. güzel ve güvenli yerleri olabilir ama oraya giden tipler hayra alamet olmuyor pek

21 mayıs 2021 11:26