tek başına sarhoş olmak için tadı güzel içki?

selam süslüler evde tek olacağım alkolün tadını pek sevmiyorum o yüzden tadı olabildiğince güzel bir içki var mı sarhoş olmak için? (öğrenci bütçesine en uygun şekilde :) ) teşekkürler

1. bu arada tadı güzel olmayan içkiyi bir şeyle karıştırınca güzel oluyorsa o tavsiyeye de açığım :)

26 mayıs 2021 20:03

2. cin yüksek alkollü içkilere göre öğrenci bütçesine yakın denilebilir. tonikle de, sade sodayla da, ikisine ek ananas suyuyla da çok güzel oluyor. canım çekti :D

26 mayıs 2021 20:03

3. Volim denen yüksek alkollü şarap bazlı aromalı bir içecek var süslüm. Üniversiteye ilk başladığım yıllarda keşfetmiştim inanılmaz hızlı sarhoş ediyor ve tadı çoğu yüksek alkollü içeceğe göre daha güzel. Bir sürü aroması var beğendiğini seç dene. Tabii içimi kolay olduğu için bir anda 3 şişe içip 15 dk sonra şaşı olacak kadar sarhoş olabilirsin aman diyim dötü başı dağıtırsın sonra yavaş iç :D

26 mayıs 2021 20:05

4. Meyve şarabı

26 mayıs 2021 20:13

5. süslü sakın volim içme. sakın. tadı meyve suyu gibi içimi çok rahat gelir lıkır lıkır içersin sonra tüm vücudun uyuşur kim olduğunu unutursun. dışardan etil alkol ilave edildiği ortaya çıktığı için şirkete ceza kesmişlerdi geçen yıl, tekellerden toplatılacaktı. git şarap falan al o tarz içecekler alma sakın

26 mayıs 2021 23:49

6. Bütçe demeseydin baileys derdim