tek başına tatile gitmek veya tura katılmak?

süslüler selam, bütün arkadaşlarım tatile gitti yada işe yeni başladıkları için izin ayarlayamıyorlar. yaklaşık 3 senedir tatil yapmadım, bu yüzden çok ihtiyacım var. tek başıma tatile gitme veya tura katılma fikri biraz garip geliyor bana bu konudaki deyimlerinizi söylerseniz sevinirim.

1. Tek başıma gitmezdim ama tura katılırdım hem yeni insanlarla da tanışırdım.

13 ağustos 2021 11:34

2. hangi şehirdesin süslü tek başına tatil bana da çok cazip gelmıyor ama turlarda tek gelen oluyor orda da tanısabılırsın eylul gibi ben de tek turla gitmeyi düşünüyorum

13 ağustos 2021 11:36

3. Birkac sene once bikac arkadasimla tura katilmistim. Otobus yolculuklarinda benim yanima tek gelmis bir kiz denk geldi. Tek oldugu icin onu da yanimiza almistik :d onun icin de cok zevkli olmustu bizim icin de. Ama tabi kafa dengi denk gelmeyebilir sans isi. Bana da tur daha mantikli geliyo acikcasi. Mesela bizim turda 2 otobus vardi. Yaslilari tek otobuse toplamislar gencleri diger otobuse. Ya da tek olanlari ayni cinsten oturtmuslardi ki denk geldik. Turlarda bunlara da dikkat ediyolar galiba.

13 ağustos 2021 11:58

4. normalde yalnız vakit geçirebilen birisiyseniz yalnız tatil dünyanın en rahatlatıcı şeyi olabilir. uyman gerek kimse ama kiiiiimmmsee yok ne istersen onu yapıyorsun. tatil zaten kafa dinlemek için yanında birisi olunca illa kısıtlanıyorsun. eğer çekiniyorsanız veya yalnızlığı sevmiyorsanız tura katılmak daha uygun olabilir. kültür turizmini seviyorsanız tek gezmek yerine kesinlikle tura katılın ve rehberin dibinden ayrılmayın her dediğini dinleyin tadı öyle çıkıyor.

13 ağustos 2021 12:18

5. turda yalnız kalamazsın kafa dengi insanlara denk gelirsen eğlenirsin ve dinlenme tatili olmuyor turlar. genelde ordan oraya koşturmalı programlar oluyor. ben yaz başında marmarise gittim oldukça memnun kaldım turdan. fakat gruptaki insanların yaş ortalaması bana uymadı. kimseyle pek sohbet etmeden gidip dönmüş oldum.

13 ağustos 2021 12:53

6. ben viyana'ya gitmiştim 3-4 yıl önce tek başıma. en güzel tatillerimden biriydi. kendi planımı yaptım, istediğim şeylere göre şekillendirdim tatilimi. ama normalde de yalnız vakit geçirmeyi severim. en yakın arkadaşımla bile gitmiş olsam kendi başıma geçireceğim 1 saat ayırırım mutlaka. turda standart bir plan olması ve kendinize ayıracak vaktin kısıtlı olması sebebiyle ben tercih etmem mesela. ama tura yalnız katılıp oralardan arkadaş edinen, çok eğlenen tanıdıklarım da oldu. biraz sizin mizacınıza bağlı.

13 ağustos 2021 13:09

7. Çok teşekkür ederim süslüler ya ben de tura katılacağım galiba belki arkadaş edinirim oralardan gaza getirdiniz beni :)))))

13 ağustos 2021 19:23