tekir, sarman ve smokinli kedi karakterleri hakkında?

tekir kediler hep bi tırmık atma peşinde. sarman kediler aşırı sevecen denk geldi genellikle. smokinli kediler tam bir sevgi yumağı.. hem çok zeki hem afacanlar. sizin tespit ettiğiniz özellikler hangisi? bu 3lüden favoriniz hangisi? ben beslediğimiz sokak kedisi smokinliydi diye ona çok ısınmıştım ondan beridir smokinli kedi görünce başını okşamadan geçemem ya çok sevecenler..

1. Tekir olup tırmık atmayan da vardı ama smokinliden tırmık yemedim hiç bu arada

31 mayıs 2023 23:15

2. Hep tekirlerim oldu. Hala da tekirlerim var. Biri tırmıkçı ama aşırı sabırlı biri ürkek. Sarmanlarla da çok haşır neşir oldum, haylazlardı. Smokin kedi var çevremde, asla sevdirmiyor. Calicolar bana çok sakin geliyor mesela.

31 mayıs 2023 23:28

3. sarmanlar aşırı zeki ve psikopat, tekirler çok hareketli ve oyuncu oluyorlar. smokinler de hep çok akıllı ve uysal denk geldi bana. ama benim favorilerim sanırım patiska kediler <3 hepsi hem uslu, hem akıllı hem de acayip sevgi dolular.

31 mayıs 2023 23:29

4. A3 süslü sana denk gelen smokinler öyle sanırım bi tane var sırf sevdirmek için koşarak gelio sürtünüyo ya melek kedi.. tekinlerin de karakterleri değişebilio dediğin gibi

31 mayıs 2023 23:38

5. A4 süslü bir kedi vardı görünüşü tamamen smokinli ama çok küçük bir yeri turuncuydu bu patiska oluyor mu?

31 mayıs 2023 23:39

6. bizim de eski oturduğumuz evin orada smokinli kedi vardı :) afacandı gerçekten de. bir kere severken çok şımarıp elimi ısırdı ama :( kötü niyetli bir ısırma değildi, oyun olsun diye yaptı sanırım, yaşı küçüktü hem o zamanlar (yavru değil de ergen gibi) smokinli çoook hareketli bir kediydi, gözleri fıldır fıldır etrafa bakıp hep bir aksiyon kovalıyordu 😂

31 mayıs 2023 23:40

7. A5 süslü kediler iyiki var ya :')

31 mayıs 2023 23:41

8. A6 yaa evet hatta özellikle genç smokinler hareketli geliyo bana, biraz yaşı olan smokinli çok sakin mesela ben ondan daha hareketliyimdir

31 mayıs 2023 23:42

9. A2 süslü dışarda sarmana denk gelemiyorum pek en bilmediğim karakter ama denk geldiğimin sakinliği ben ondan hareketliydim

31 mayıs 2023 23:43

10. A2 tam cevap verirken benden önce yazmıssın😭 sarman hakkında pek bilgim olmadıgından en son yazdım süslü

31 mayıs 2023 23:44