telefondan  yer açmak için uygulama sildikçe yer açtıkça yarım saate kalmıyor hafızası kendi kendine tekrar doluyor?

iphone 8 plus kullanıyorum. hafıza dolu uyarısı verdiği için telefonumdan uygulamaların, fotoğrafların yarısını sildim. yer açılıyor ama yarım saate kalmadan hiçbir şey indirmediğim halde hafıza tekrar ful doluyor. fark ettim ki ben uygulama sildikçe bu sorunu daha da çok yaşamaya başladım.  wp’a zaten giremiyordum ama şimdi safari aramada yapamıyorum, direkt arama sayfasından atıyor beni.  ayrıca oyun falan oynamama rağmen telefonla 5 dakika uğraşsam aşırı ısınıyor. sorun nedir arkadaşlar? boş sistem verileri zaten 13 gb yer kaplıyor, ona bir şey yapamıyorum ama uygulama sildikçe yer açıldığı halde yarım saate kendi kendime tekrar neden doluyor?

1. Diyor ki yeni bir iphone al ben artık bittim

18 haziran 2022 15:12

2. Telefonu itunesa bağlayıp yedekle sonra sıfırlayıp yedeği tekrar indir süslü. Ayrıca sildiklerini son silinenlerden de sil

18 haziran 2022 15:48

3. A3, itunesa yedeklediğimde notlarım da eksiksiz yedeklenir mi?önemli Her şeyi notlar bölümüne yazıyorum da silinmesini istemem

18 haziran 2022 16:06

4. Her şeyin yedekleniyor süslü

18 haziran 2022 16:12

5. itunes yedeklemesi her şeyi kapsıyor notlar da dahil ama çok önemli şeyleri siz yine de bir kenara yazın, ben olsam öyle yapardım. Muhtemelen icloud yer kaplıyor.

18 haziran 2022 16:29

6. Off süslüler gerçekten artık bu telefondan bıktım. Yani ben yer açtıkça kendi kendine nasıl hafıza dolar gerçekten anlamıyorum. Virüs falan mı var acaba ya.

Şimdi yine uygulamalar sildim, yer açıldı ama sistem verileri 13 GB iken şimdi 16gb oldu ve tabii hafıza yine doldu! Ya ben yer açtıkça sistem verileri daha da artarak hafızayı şişiriyor bıktım artık

19 haziran 2022 14:51