temizlikçi kadını ne kadar aralıklarla çağırıyosunuz?

2+1 eve ayda bir çağırmak çok mu sık oluyor

1. Haftada 2 gün geliyor. 2+1 bizim de ama evcil hayranlarımız olmasa haftada 1 çağırırdık muhtemelen

10 mayıs 2018 02:13

2. süslüler bilgim yok affedin. ne kadar veriyorsunuz? ben de ilk defa çağıracağım ama öyle dan diye sormak istemiyorum :(

10 mayıs 2018 02:16

3. teşekkür ederim <3

10 mayıs 2018 02:17

4. 1+1 evim ayda bir çağırıyorum, 100 tl alıyor

10 mayıs 2018 09:10

5. Evde kac kisi olduguna sizin ev işi yapip yapmamaniza gore degisir. Evde cocuk yok aksamdan aksama eve geliyoruz ve haftasonlari evi iyice temizliyorum diyorsaniz ayda 1 yeter de artar bile. Yok ben hiç bir işe dokunmayayim diyorsan haftada 1 ya da 2 haftada 1. Tabi basit şeyleri yine üstün körü de olsa yapmalisin. Açıkçası bu kişiden kişiye değişir. Bence kendin deneyerek sana uygun olanı bulmalısın.

Ben mesela evimde yabanci birisini sevmediğim için genelde her şeyi kendim yapıyorum.Nadiren birini alıyorum. Genelde de o günler sinir stres oluyorum. Zaten çalisip tüm hafta yoruluyorum. Haftasonu kadınla uğraşmak yerine kendim yapmak kolayıma geliyor.

10 mayıs 2018 10:21

6. 2+1 evde yaşıyorum, evde 2 kişiyiz. eşim de ben de çalışıyoruz. haftada bir yarım gün olacak şekilde yardımcımız geliyor, ama biz evde temizliğe dair hiçbir şey yapmıyoruz diyebilirim. sadece günlük çıkan bulaşıkları vs. hallediyoruz, bir de çamaşır yıkıyoruz o kadar. 150 tl günlük ücreti.

10 mayıs 2018 11:00

7. 2 haftada 1 almaya çalışıyorum. :)

10 mayıs 2018 11:14

8. haftada 1 yarım gün geliyor. 60 tl :)

10 mayıs 2018 12:20

9. Yeni evlendim şimdilik gözlemleyemedim ama ikiniz de çalışıyoruz ve öyle didik didik temizlik yapamam cam silemem

10 mayıs 2018 13:30

10. evimiz 2+1. haftada bir gün yarım gün geliyor. Her hafta klasik sil süpür toz al balkonları yıka dışında bir hafta cam bir hafta mutfak dolaplari vs diye düzenini oluşturdu. yarım güne 75 tl veriyoruz. Eve akşamdan akşama geliyoruz eşimle ama yine de kirleniyor ben hafta sonu bi süpürge açıyorum sadece

10 mayıs 2018 14:21