tenis oynamanın vücuduma ne gibi etkileri olur?

merhaba, tenis oynamaya başladım. (henüz oynamak denmez, çok yeniyim gerçi. tutuş vs. öğreniyorum) ilgimi çektiği için başladım ve vücuduma ne katkısı olacağını düşünmedim açıkçası. sizce ne gibi bir katkısı olur? sıkılaşma? güçlenme? bilgisi, tecrübesi olan varsa ve bir şeyler yazabilirse çok sevinirim. tavsiye de olur.

1. Teniscilerin vucuduna bak süslü uzun vadede etkiyi en iyi onlarda görürsün mfmfjfk

25 ocak 2023 14:04

2. Limonlar kavun olur

25 ocak 2023 14:07

3. Tenisçi dirseği diye bir hastalık var ama

25 ocak 2023 14:11

4. A2, haftada 2 falan oynayacağım ya. Tenisçilerin vücuduna bakarsam sonra hayal kırıklığı olabilir:d a1, teşekkür ederimm, çok mantıklıymış kardiyo yerine geçmesi

25 ocak 2023 14:12

5. A4, her şeyin bir zorluğu var bir şey olmaz ya, göze alınır

25 ocak 2023 14:15

6. öncelikle, tenisi sık oynarsanız kondisyonunuz kesinlikle artar. ayrıca çok yüksek kalori harcattığından( bir maçta yaklaşık 400 kal harcarsınız) ciddi kilo verdirir. düzenli oynayıpta kilo vermeyen görmedim. mental bir spordur dikkat ve konsantrasyonunuzu geliştirir. tenis oynamak pek çok bakımdan pahalı olduğundan, oynayan kişiler belli bir seviyenin üstündedir, size güzel bir çevre sağlar.

25 ocak 2023 14:36

7. sorunuza bir cevabım yok ama nerde başladınız? ücret vs bahseder misiniz? ben de düşünüyorum da. istanbul'da önerisi olan başka süslüler varsa da öğrenmek isterim.

25 ocak 2023 15:06

8. Heather, teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bana bahsettiğin gibi bir çevre sağlamayacak aslında çünkü belediyenin spor tesislerine gidiyorum. Umarım kilo vermem ama kondisyon sağlamasını ve mental anlamda beni geliştirmesini çok isterim.

25 ocak 2023 15:37

9. Yalniz ifot, belediyenin tesislerine gidiyorum ve memnunum. Başlangıç seviyesi için ders aldım. 2 aylık 100 lira gibi (aşağı yukarı böyleydi ama tam fiyatı hatırlamıyorum) komik bir fiyat. İstanbuldayım ben de. Ne kadar severim emin değilim bu yüzden büyük bir yatırım yapmak istemedim.

25 ocak 2023 15:40

10. ay fiyata inanamadım. çok teşekkür ederim 😘