tertipli düzenli süslüler gibi taktik verin hayatım boyunca üşengeç bi insan oldum ?

artık başka bi şehirde kendi başıma yaşıyorum ama düzenli ve toplu olmak çok zor aniden bi arkadaşım gelmek istiyor ne yapacağımı şaşırıyorum . lütfen anlatın nasıl yapıyorsunuz neyi nereye yerleştireceğimi bile bilmiyorum organizer kullanıyorsanız linklerseniz de mutlu olurum

1. Aniden gelen arkadaşlarına hayır demeyi öğren önce süslü. Şu köylü adetini bi atamadık üstümüzden. Çalışan kadın her gün biri gelir diye ev parlatmak zorunda değil yahu. Sonra aldığını aldığın yere koy, bir yer kirlenirse 5 sn kuralını uygula falan filan.

7 ocak 2024 12:32

2. Kafanda sürekli izlendiğin fikri olsun. Bir şey yapmaya üşendiğinde aklına bu gelirse kalkıp toparlarsın ortalığı.

7 ocak 2024 14:56

3. Küçükken sürekli pasaklı dedikleri için yapacağım varsa da yapmıyordum malesef üzerime yapıştı gerçekten pasaklı düzensiz biri oldum çıktım.

Kıyafetleri askıdan alıp ütüleme yerleştirme konusunda da çok kötüyüm aldığımı aldık yere de bırakmam bunları halledeceğim öncelikle teşekkür ederim herkese

7 ocak 2024 15:10

4. Aniden bir arkadaşınız gelmek istiyorsa ona bugün çok yorgunum dün az uyudum koltukta uyuyakalıcam resmen falan deyin. Akşam sizi mi arıyor, telefonu açıp aşırı uykulu bir sesle cevap verin.

7 ocak 2024 15:49