tesadüf diye bir şey var mıdır? tesadüf müdür yoksa kader midir? buyrun sohbete süslüler?

bir karşılaşma üzerine beni günlerdir uyutmayan soru bu. sizce tesadüf var mıdır, yoksa kader midir?

1. Kaderinde yazılı olduğu için pek tesadüf diyemiyorum ben süslü. Kaderinde olmadan tesadüf olması zor. Kaderinde yazıyor bence o minicik ayrıntılar mutlaka:)

5 nisan 2019 03:04

2. Tesaduf diye bisi yoktur her sey olaylar ve secimler zincirinin sonucudur.

5 nisan 2019 07:44

3. Konuyla ilgili uzmanların tesadüf için değerlendirdikleri oran %20. Yani tesadüf dediğimiz bir olay yüzde yirmilik bir ihtimal dahilinde gerçekleşiyor.

5 nisan 2019 10:23

4. Anonim 4e katılıyorum. Seçimlerimizin sonucunda tesadüf denilen olayları yaşayabiliyoruz. Annemin ölümünden sonra yaptığım seçimler hayatımı 180 derece değiştirdi. Kelebek etkisi gibi. Yaptığım seçimlerden ötürü hayatımdaki en iyi insanla tanıştım, evlendim. Bugün biri bana gelip yaptığım seçimleri değiştirmekle ilgili bir soru sorsa cevabım hiçbirini değiştirmemek olur.

5 nisan 2019 10:24

5. kaderimizde olan şeyi biz yaşarken tesadüf sanarız. olay bundan ibaret :)

5 nisan 2019 11:43