tesettürlü banka çalışanları için giyim önerileri?

selam süslüler, bir bankanın genel merkezinde çalışmaya başladım, bankanın giyim koduna uygun kıyafetim hiç yok, tarzım da çok uzak. tesettürlüyken kombin yapmak daha da zorlaşıyor. sizin önerebileceğiniz herkes için uygun parçalar var mı, tesettüre uygun olmayıp kendime uyarlayabileceğim öneriler de verebilirsiniz. teşekkürler şimdiden süslülerim <3

1. Süslü betül bayraktar aslı afşaroğlu gibi tesettürlülerin sayfasıja bakarak fikir edinebilirsin mutlaka bir şeyler çıkar

18 mayıs 2020 10:58

2. Süslüm modanisa'yı baya bi kurcala. Bir şeyler çıkar oradan. İnstagram hesapları genelde daha casual kıyafetler satıyor sweat falan. Bir de defacto ve lcwaikiki'nin modest sekmesine bak sitesinden. Ben genelde dönüp dolaşıp gene oradan bir şeyler buluyorum.

18 mayıs 2020 11:12

3. Uzun blazer ceketler görmüştüm tunik boyunda süslü, kumaş pantolonla birlikte tercih edebilirsin

18 mayıs 2020 11:37

4. a1süslü maalesef o tarz kıyafetlerin bankada giyilmesi yasak.

a2 süslü, modanisa bana biraz basit geliyor, lcw ve defactoya bakmamıştım bakayım.

A3 süslü elimdeki tek uygun kıyafet siyah belazerim ve beyaz gömleğim şu an, birkaç tane daha alayım pratik ve rahat oluyor en azından.

Çok teşekkür ederim süslülerim <3

18 mayıs 2020 11:51

5. koton'da uzun ceketler ve geniş pantolonlar var. biraz incelerseniz keten ve pamuk içeren birçok seçenek bulabilirsiniz. ben de fazla kilolarım yüzünden hatlarım belli olmasın diye bunlardan giyiyorum son yıllarda.

18 mayıs 2020 11:57

6. takim

18 mayıs 2020 12:45

7. süslüm ben tesettürlü değilim ama staj yaparken pantalon kalıpları güzel diye aker'e bakmıştım. bence baya şık şeyler vardı indirime de giriyor eğer tarzınıza ve bütçenize uygunsa bakabilirsiniz bence.

18 mayıs 2020 13:21

8. Ben de yönetici olarak hep modanisadan giyiniyorum süslü asla basit değiller. Ofis şıklığı için birebir resmen. Kesimi harika kumaş pantolonlar uzun blazerler tek renk eşarplar gömlekler her hafta kargom oluyor neredeyse

18 mayıs 2020 13:37

9. Süslüler çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizden sonra kafamda birçok şey canlandı. Hemen göz gezdireceğim <3

A7 İpek sorun olmaz süslü, a9 sana da çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

18 mayıs 2020 14:43