the sims 4 için aile fikri rica ediyorum?

bu ara kafamı dağıtmak gerçek hayatın açısından kaçmak için the sims 4 oynamak çok iyi geliyor. tüm ek paketleri, bazı oyun be eşya paketlerini, bir tane de kit paketi satın aldım.  şuan oynadığım aileyi birkaç jenerasyondan beri oynuyorum. orta halli olan çiftimde adamı eğitim kariyerinde ilerletip, kadını da avukatlık kariyerinde ilerleterek zengin yaptım hile kullanmadan. bir tane oğulları var yakışıklı, sportif, ekstrem sporlara meraklı dağa tırmanmak istiyor hayali yeni ek paketle. şuan birçok kızla flört ediyor biraz çapkın bir karakter. ileride evlenmesi için brenda song’a benzeyen güzel sportif bir sim yarattım hayat tarzları uyuyor ruh eşi gibi olacaklar. şuan çocuk teen. kadınla young adult olduğunda tanıştıracağım. sorularıma gelirsek; kadının mesleği ne olmalı sizce? çok sportif ama atlet olmasını istemiyorum. sosyal medyada mı kariyer yapsın yoksa freelance mi çalışsın? bu çift geç çocuk yapıcak sizce 1 mi 2 mi çocuk olmalı? köpekleri olsun istiyorum 2 tane cinsleri ne olsun sizce bence büyük ırk ama hangi ırk olsun? nerede yaşamalılar? apartmanda mı, yoksa mountain ek paketiyle gelen japonya benzeri yerde mi? veya sahil kenarı? başka fikirleriniz var mı bu aile ile ilgili veya bu aileden bağımsız? veya siz oynadığınız aileyi yazabilirsiniz.  şimdiden teşekkürler

1. Süslü bence kadına veteriner aç. Benim ek pakette veteriner işletme de var sende de vardır muhakkak.

Bence Japonya gibi olan yerde yaşasınlar yeni köpek cinsleri geldi mi bilmiyorum ama Akita falan tarzında varsa olabilir. Bu arada japonyaya benzeyen bölge bana biraz boş geldi hane sayısı falan azdı nedense.

Çıplak ayak evde geziyorlar onu gördün mü? :)

Bu arada teen'in mesleği ne olacak?

8 mayıs 2021 11:33

2. Bundan önceki jenerasyon da şöyleydi;

Şuan bahsettiğim teen çocuğun annesinin (claire adı) anne babası idi. (Bunhn öncesi de var ama kafa karıştıracağı için anlatmiycam)

Neyse Claire in anne babası nişanlıyorum eski bir evi az parayla satın alıp yarım yamalak yenileyerek içinde yaşadılar. Claire anne babası nişanlıyken doğru saha sonra evlendiler ve bir de kız kardeşi oldu (daisy adı) kendisi eşcinsel ve başka bir ülkede kız arkadaşı ile yaşıyor çevrecilik kariyeri yapıyor kız arkadaşı da hemşire. Claire ve Daisy nin annesi aşırı otorite bir kadındı baba biraz sönük bir karakterdi. Anne pek iyi davranmıyordu hep bağırıyordu ve aşağılıyordu. Bu nedenle Claire in hayali mükemmel bir ebeveyn olmak şimdi oğlu George ile arası çok iyi arkadaş gibiler. George un ilerideki elimin adı Tiffany henüz tanışmadılar

8 mayıs 2021 11:34

3. Süslü ekran görüntüsü yükler misin biraz buraya merak ettim evi nasıl dekore ettin? Ben hazır evleri daha çok seviyorum.

Ev dekore ederken çabucak sıkılıyorum çok sevmeme rağmen :d

8 mayıs 2021 11:35

4. A1 olabilir aslında ama böyle sosyal medyada fenomen olup spor videoları çeken biri gibi hayal ettim onu chloe ting gibi. Zaten simim de Asyalı brenda song'a benziyor

8 mayıs 2021 11:36

5. A2 evet evde çorap terlik veya çıplak ayakla geziyorlar hahah ama ben onu ayarlardan kapatmıştım. Evet bölge biraz boş ama bu aile sık sık kayak yapmak için dağa gidecek zaten hatta dağın tepesinde çadırla kamp galan düşünüyorum.

Teenin ilerideki mesleğini sormayı unutmuşum ne olsun sizce?? Sporla alakalı bir şey olabilir ama spor kariyeri pek olanaklı yok sanki çok basit kaldı. Fikirlere açığım

8 mayıs 2021 11:38

6. O zaman celebrity puanları da olur süslü chloe ting gibi düşündüysen.

Bu arada ben üniversite paketini çözmeye çalışıyorum, go to class seçeneği çıkmıyor ders saati geliyor ve yemek yiyemiyor öğrenci yurtta. Bi türlü anlayamadım ama çözücüm umarım :d

8 mayıs 2021 11:40

7. A2 eklerim tabii şuan teenin yaşadığı ev brindleton bayde zaten var olan bir evi dekora ettim. Kadının avukatlık ofisi falan alt kaltta. Oyuna girince ekran görüntüsü alıp yüklerim

8 mayıs 2021 11:40

8. Bana üniversite çok uzun geldi bir türlü bitmek bilmiyor o yüzden hile yapıyorum :( mc commands modu ile

8 mayıs 2021 11:41

9. Süslü benim üni. Şehrinde devam ettirdiğim bi aile var ben de onların jenerasyondan gidiyorum. İsimlerini unuttum ama yaşlı nine ve dede vardı. Torunlarına bakıyorlar eski bir ev. Torunları teendi çocuk teen iken dedesiyle ninesi vefat etti doğum gününe yakın. Üniversite başvurusu yaptım şimdi dede ve nine çok istiyordu okusun diye. Çocuk yapayalnız kaldı şimdi hep ödevlerini de yaptırdım lisedeyken tabi biraz skilleri de oluştu.

Dedesini balıkçı yapmıştım emekli olmasına rağmen torunlarına bakabilmek için çalışıyorlardı.

Ninesi de ressamdı bi galeride çalışıyordu sanırım. Art üzerine yoğunlaşmış bi kadındı.

Torunlarını okutmak için dede sabaha karşı 5 gibi balık tutmaya çıkıyordu.

Teen'im de işe gidiyordu masa siliciydi bi fast food dükkanında. Derslerine yetişemeyince çıkarmıştım onu o part time işten. Şimdi üniversiteye başlayacak burs başvurusunda bulundu ama çıkmadı burs ona.

Gelişmeler olursa aktarırım :d şimdi bi köpek sahiplenmesini istiyorum dede nine öldü çocuk depresyonda. Ama üni. Gidince köpeği yanında götürebiliyor mu hiç bilmiyorum

8 mayıs 2021 11:45

10. Süslü avukatlık kariyerinde veterinerlik gibi canlı çalışabiliyor muyduk?

8 mayıs 2021 11:46