tiffany kelepçe bilezik hakkında kararsızlık?

selamlar bir bilezik almak istiyorum, dün kuyumcuda baktım beğendim, fiyatı 11,5 k ancak tiffany modeliymiş, şimdi tiffany modeli gerçek altın bir bilezik almak çok mu cringe sizce? mağazada cidden en beğendiğim model oydu bu arada. (link: https://www.tiffany.com/jewelry/bracelets/tiffany-t-diamond-wire-bracelet-grp07783/ ürünün modeli de bu)

1. altın bileziğe dünya para verip çakma mı takmış olurum, cevabım: evet. :)

modeli çok beğendim açıkçası.

12 ocak 2022 12:56

2. Bu model değer kaybeder gibi geldi bana. Bende cartier modeli beğendim kuyumcudan 8k demişti. Hemde çok değer kaybetmiyormuş. Cartier sevmez misin süslü?

12 ocak 2022 12:59

3. süslüm cartier çok yaygın diye istemiyorum açıkçası, altından başka hiçbirşey takmıyorum alerji kaşıntı beni öldürüyor çünkü. önerin varsa nolur paylaş benimle, yeni fikirlere önerilere bayılırım çünkü.

12 ocak 2022 13:02

4. model çok güzel gerçekten süslü, benim elimde van cleef bir bilezik var tiger eye olan versiyonu tabiki sizin modelle karşılaştırmak için değil de taktığımda kombinimi güzelleştiriyor sanki çok zarif duruyor. tiffany'nin bu modeli benim de çok aklımda ama malum kur bence çok zarif duruyor.

12 ocak 2022 13:25

5. a3: süslüm o da çok güzel, ben aksesuarda bi onu bi diğerini tak çıkarla uğraşacağıma zamansız parçalar alıp hep kullanmak istiyorum ve böyle yapmayı seviyorum, bu sebeple bi kere alırken evet pahalıya geliyor ama değiştirmiyorum yıllarca takıyorum, ondan dolayı da ince eleyip sık dokuyorum ki nokta atışı yapayım çok güzel kullanacağım bir ürüne para vereyim.

12 ocak 2022 13:38

6. cartier ve tiffany'nin bu modelleri bijuteri harici bana çakma gibi gelmiyor artık süslü. çoğu kuyumcu benzer modelleri üretiyor. altın olsun diye babaanne modeli bilezik takamayacağımıza göre modern tasarımları daha çok beğeniyorum. onlar da ünlü markaların modelleri oluyor genelde. bir iki takım olsun dönüşümlü kullanayım diye düşünüp yatırımlık bakmazsanız ben çok beğendim.

12 ocak 2022 13:43

7. ay cartier çok demode ve varoş hala önerilmesine çok şaşırdım.

süslü beğendiysen bence alınır. şık bir model

12 ocak 2022 13:52

8. 22 ayar cartier model altın bilezik varoş mu? Bunu herkesin düğününde burma bilezik falan bozdurduğu ülkede mi söylüyorsunuz? Yeni evlenen arkadaşlarım gerek cartier modeli bilezik olsun gerek ss'nin attığı modellerde bilezik olsun o tarzlarda altın alıyor artık, bence gayet şık. Bu ülkedeki kuyumculardan daha şık ne alabilirsiniz yani? Ss'nin attığı model çok güzel sadece taşlı olduğu için değer kaybetmesini istemedim sonradan satıp yeni model alabilsin diye. Direkt markadan almayı mantıksız buluyorum çünkü ikiside altın hiçbir fark yok ve binlerce lira marka payı ödüyorsun. Herkes bijuterisini alıp takıyorsa benim alacağım gerçek altın bileziğin değerini düşüreceğini sanmıyorum.

12 ocak 2022 14:09

9. a2: teşekkür ederim ya ben de öyle bakıyorum ufaktan, taşsız bişi de bakabilirim, satmak gibi bir planın allah büyük konuşturmasın da yok gibi bişi, yatırım amaçlı zaten alınmaz bu tarz takılar, çok beğenip uzun süre takma amaçlı düşünüyorum, bakalım.

12 ocak 2022 14:27

10. anonim 6 ornek paylasabilir misin?

12 ocak 2022 18:09