till lindemann ile yatar mıydınız süslüler ?

kendisi rammstein'ın solisti, az önce kliplerini izlerken aklıma takıldı. bu adam baya benim tipim inanılmaz seksi buluyorum böyle hayvani tipleri lol. yakışıklı zaten baya, ama olur da bir gün fırsat geçti elime diyelim, bu adamın da şu anki yaşı kadar büyük olmadığını düşünelim aramızda yaklaşık 10 yaş fark olsun mesela. seks yapmak ister miyim emin olamadım. ama bu adam tipinde biriyle günlük hayatta tanışsam ve bir şeyler yaşama şansım olsa (gizlinot: evli olmayan veya ilişkisi olmayan birisi mesela) atlarım direkt üzerine :d bu kadar ünlü biriyle seks yapmak ister miyim ondan emin olamadım. siz ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında ve bu adamı beğeniyor musunuz? benim çevremdeki kız arkadaşlarımın çoğu hoşlanmıyor bu adamdan, erkek arkadaşlarım ise bayılıyor 'kız olsaydım..' diye başlayan cümleler kurabiliyorlar bu adam için fjddkjfdk

1. süslü dış görünüş+dünyaca ünlü bir adam olması parametreleriyle inceliyordum sadece, yoksa o malum videoyu ben de biliyorum pek hoş değil kadınlara yaklaşımı :/ ama vücudu yüzü falan çok etkileyici yalan yok...

2 haziran 2021 12:55

2. ay anon3 ahahahahhhahhaha

iyi güldüm :)

2 haziran 2021 13:02

3. Pussy şarkısını mı diyorsunuz yoksa başka bir şeyi mi var soru sahibi ve a1

2 haziran 2021 13:02

4. Bu arada ben o gruptan birini seçseydim richard kruspe olurdu çok cool çekici buluyorum kendisini

2 haziran 2021 13:03

5. Valla cinsiyetçiliğinden ayrı olarak ben de aşırı karizmatik buluyorum. Tabi şimdi iyice g.tü göbeği saldı ama eskiden baya yakışıklıydı bence. Bir de gerçekten farklı bir şey var bu adamda. Normalde Hiç sevmem böyle aşırı maskülen tipleri. Pembe renkli kürk giydi konserinde hatta yanlış hatırlamıyorsam deutschland klibinde kırmızı deri mini etek bile giydi o bile zerre feminen durmadı üstünde. İşin ilginç yanı çok beğendiğim tam bir kuzey beyefendisi danimarkalı aktöre bile poğaça surat diyebilen, rus kadın sevdalısı ekşi sözlük erkekleri bile till lindemann'a sayfalarca methiyeler düzüyor. Altında cinsiyetçilik gibi bir şey arıyorum aslında ama başka cinsiyetçileri bu denli övdüklerini görmedim.

2 haziran 2021 13:16

6. Kim diye googlea yazdım 58 yaşında bi dede çıktı. Ne şekilde ırkçılık yaptığını merak ettim

2 haziran 2021 13:22

7. Aa a1 ben bunu neden bilmiyormuşum ya? Eski şarkılarını, konser videolarını severim hatta making of bilmemne diye klip yapımı videolarını bile izliyordum ama pek araştırmamışım ya da karşıma çıkmamış sanırım. Ay üzüldüm ya. Kimleri dinliyormuşuz. Bu arada soruya cevap olarak bence dinlemeyen biri görüntüsüne bakıp böyle demez ama kliplerini şovlarını sevenler etkilenebilir yoksa objektif olarak çekici değil cidden.

2 haziran 2021 13:23

8. a3 lol istediğim şey kas değil, bu adamın maskülen vücudu ve yüzü. uzun boylu, hafif kilolu erkekleri baya yakışıklı buluyorum ve bu adamın yüzü de baya erkeksi sadece fiziği değil. mad men'deki don draper'ı andırıyor yüz hatları o adamı da aşırı beğeniyorum.

pussy şarkısından bahsetmiyorum ben a5, till lindemann reddit video diye ara googleda demek istediğimi görürsün :d nsfw diye uyarayım tabii öncelikle. richard'da baya hot birisi haklısın, ama ben ayı gibi adamları seviyorum galiba :((

a7 tam olarak bundan bahsediyorum süslü, adam her halükarda çok seksi ve maskülen duruyor. hangi klipleri hatırlamıyorum tasma takıp sokakta gezdiriyorlar hepsini, yahu insan dizleri üstünde boynunda tasma varken bile güçlü ve erkeksi durabilir mi :d çok acayip birisi, jon hamm'de de (gizlinot: don draper yani) aynı aura var bayılıyorum ikisine de.

bu arada bu adamların creepy olduğuna kesinlike katılıyorum, pedofili, zoofili, tecavüz, cinayet gibi korkunç konularda rahat rahat şarkı yapabiliyorlar. ırkçılık ben şahsen pek gözlemlememiştim ama cinsiyetçilik kesinlikle var. ama gönül ferman dinlemiyor :/

2 haziran 2021 13:31

9. Kız kudurmuş o herif kıtır kıtır doğrar seni