toplu taşımada yanlışlıkla bir erkekle göz göze gelince göz hapsinde tutuluyorum?

bu sizin de başınıza geliyor mu? muhakkak geliyordur ama benim sürekli başıma geldiği için canımı sıkmaya başladı. sokağa çıkmadan önce acaba bugün kime sinir olacağım diye düşünerek çıkıyorum. dün metroda yer açılınca oturmak istedim, tam otururken karşımdaki kişiyle göz göze geldim sonrasında gözünü bile kırpmadan bana bakmaya başladı. ben göz göze gelince yanlış anlamasın diye kafamı çevirdim, çantamı şapkamı vs çıkardım kendimle ilgilenmeye başladım. ama o göz hapsinde tutmaya devam edince yüksek bir tepki verdim, gergindim zaten. bir daha bakmadı. sürekli bu şekilde ne baktın kardeş mi çekmem lazım? saat öğlen 1, kıyafetim de normaldi. bol kazak, bol kumaş pantolon, şişme mont. ayrıca geç bir saat, kıyafetim de dekolte olabilirdi ama yine de söylemek istedim. biz daha normal şartlarda bile eğitemedik bunları.

1. Ayrıca kızı yaşındaydım ya. Orta yaş erkeklerden gına geldi kapatılsınlar artık

5 aralık 2024 10:19

2. biriyle göz göze gelince gözlerimi çekmiyorum baştan aşağı süzerek ayakkabılarına bakıyorum ve sonra tiksinti ifadesiyle yüzlerine tekrar bakıyorum kafalarını çeviriyolar

5 aralık 2024 10:20

3. selenice bunu deneyeceğim umarım başarılı olurum

5 aralık 2024 10:23

4. bi gün başıma şöyle bi şey gelmişti. metroda otururken karşımdaki adamla göz göze gelmiştik, benim gözüm dalmış daha doğrusu böyle bi 3-5 saniye baktığımı fark edip toparlanıp tekrar önüme dönmüştüm. yol boyu da bi daha bakmadım. sonra durağıma geldim indim metrodan, baktım adam peşimden geliyor. ben size bir şiir yazdım okumak ister misiniz falan bir şeyler dedi ve bir süre arkamdan geldi öyle. sırf 3-5 saniye bakıştık diye.

5 aralık 2024 10:34

5. A2 olur mu süslüm 3-5 saniye bakarak adama ilanı aşk etmiş evimin direği çocuklarımın babası olacaksın demişsin umut verip adamı ortada bırakmak yakışmamış

5 aralık 2024 10:57

6. Suslu beni oyle goz hapsine alanlara tek kasimi kaldirip "hayirdir??" Dermiscesine bakiyorum kotu kotu ve uzun uzun. Sonra utanip donuyorlar onlerine. Dedigin olay benim de sık basima geliyor, goz goze gelince bi kitleniyorlar damini shtiklerim. Onemli olan onu utanana kadar goz hapsine almak, onlarin taktiklerini onlara karsi kullanmak. Kadin olmak gercekten cok zor konustugumuz konulara bakin :(((

5 aralık 2024 11:11

7. a5 çünkü bazı insanlar gerçekten giyinmesini bilmiyor ve kadınların bile gözü gidiyor. kadınları savunacağız diye çıkıntılık yapanları yüceltmeye gerek yok.

5 aralık 2024 18:53