trabzon yaşamak için nasıl bir şehir?

herkese merhaba. yakın zamanda iş sebebiyle trabzon'a taşınma ihtimali doğdu benim için (kesin değil henüz). eğer ki olursa en az 1 yıl orada yaşayacağım tek başıma. daha önce yalnızca 2 günlüğüne gelmiştim, onda da doğru dürüst gezemedim bile. trabzon'u bilen, trabzonlular olan süslüler şehri, insanlarını, genel durumunu biraz anlatabilirse mutlu olurum :) şimdiden teşekkürler :)

1. Nerede yaşıyordun bu zamana kadar bilmiyorum ama yobaz zihniyete alışık değilsen baya zorlar seni trabzon bence

23 ocak 2020 14:28

2. Ankara'dayım anon1. Deme yahu, o kadar mı :/

23 ocak 2020 14:38

3. Geçmiş olsun süslü.

23 ocak 2020 15:33

4. Ay ciddi misiniz 😭

23 ocak 2020 15:47

5. Daha çok Bilgi lütfen. Bekar mısınız, ilişkiniz var mı, neden taşınıyorsunuz, 1 yıl sonra ne elde edeceksiniz, merkeze mi ilçeye mi?

23 ocak 2020 17:46

6. Ben trabzonluyum trabzonda yaşıyorum merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olurum

23 ocak 2020 18:40

7. yobaz falan değil trabzon, yobaz diyenler rize yi görsün bir de. i̇nsanları höt höt biraz ondan sert geliyor dışarıdan gelenlere ancak tarzları böyle. arabasız biraz sıkıcıdır trabzon çünkü asıl eğlenceli kısmı doğada, yaylalarda gezmek vs, yine de birçok şehre göre güzeldir. istanbulda doğmuş, büyümüş, sık sık trabzon a gelen biri olarak gittiğimde rahatsız olmuyorum.

24 ocak 2020 00:54