tus dershanesi olarak neyi önerirsiniz, bir dolu bir bos olan mi cuma cumartesi mi yoksa pazar pazartesi mi?

tip okuyan süslülere soruyorum, ben normalde 1 dolu 1 bos tercih etmistim rahat olur diye. en azindan 1 haftasonum tamamen bana kalir diye dusundum. siz neyi onerirsiniz?

1. aa suslu oyle gec biten olur mu ya ben hepsi ayni surede bitiyor saniyordum.

11 ağustos 2020 14:21

2. hangi dershanedesin süslü? ben kendime yavaş programı seçtim

11 ağustos 2020 14:34

3. Kızlar bu bir dolu bir boş ne anlamadım ya ben de 4 e geçtim ama 5 de başlayacak dediler dataya kaydoldum 2. Sınıfta

11 ağustos 2020 14:34

4. Bir de eğer burada kalabalık toplanabilirsek tus a hazırlanmak hakkında da belki öneriler alabiliriz. Ben bu yıl başlamak istiyorum hafızam berbat olduğu için oturtarak gitmek için. Ama nasıl çalışacağım kendime nasıl program oluşturmalıyım fikir almak çok isterim :)

11 ağustos 2020 14:36

5. Ben data'ya kaydoldum. Tek bir seçenek vardı bizde. cumartesi-pazar ve 1 dolu-1 boş bizim de, ama benim de kafama yatmıştı ayda 2 hafta sonunun bana kalması. Umarim konular yetişir :d

11 ağustos 2020 15:02

6. susluuuler geldim datayi aradim meraktan sordum ve asiri sacma geldi simdi eger cuma cumartesi gidersek toplam 12 saatmis bu da aylik 48 saat ediyor peki dedim haftasonu grubu nasil o da dedi ki 18 saat haftalik yani toplam 36 saat ediyor 12 saat eksigi nasil kapatiyorsunuz dedim, cagiriyoruz dedi yani bos olan haftasonlarini dolduracak resmen e rezalet 3 hafta ust uste gelebilirsiniz dedi e ne isime yaradi o zaman bunu eledim kizlar bu arada ben data ankarayi ariyorum

simdi sizce cuma cumartesi mi pazar pazartesi mi

11 ağustos 2020 15:27

7. Ben 4e geçiyorum kaydolan arkadaşlarım var ben henüz olmadım. Çoğunluk bir hafta dolu bir hafta boşu seçti

11 ağustos 2020 15:38

8. suslu bu mantiga gore 1 dolu 1 bos sikinti gibi ya eger 2 3 hafta ders verilirse

11 ağustos 2020 16:01

9. Bence pazar pazartesi süslü.

11 ağustos 2020 16:11

10. neden sence pazar pazartesi suslu? ben de dedim ki cuma cumartesiyi hallederim pazarim bana kalir

11 ağustos 2020 16:14