uzun bir süredir mutlu değilim. yani genel bi mutsuzluk hali, en son ne zaman mutlu oldum diye düşününce cevap bulamıyorum, ?

belki bi anlık olmuştur sadece. o yüzden mutlu insan görünce, mutlu cift görünce, bir ömür boyu mutlu olmak cümlesini duyunca cok garibime gidiyor. bana imkansız geliyor. ben mutsuzum diye mi böyle geliyor, gercekten mutlu iliski, mutlu insan diye bi sey var mı? mutlu evlilik mesela. nasıl oluyor düsünüyorum bulamıyorum.

1. Bu büyük oranda senin elinde. Sen mutlu bir insan olunca bir şeyler ile mutlu olmuyorsun, bir şeylerden mutluluk kaynağı çıkarıyorsun. Uzun süredir mutsuzsan ve bütçen varsa sana terapi öneririm süslüm. 7/24 mutlu olmak diye bir şey bence yok bu arada, insan hayatı inişli çıkışlı ama o mutsuzluğa sarılmamak gerekiyor.

9 nisan 2024 04:48

2. Gerçekten mutsuz olacağın bir durum yaşanmadıysa, sağlık sorunu gibi, rahat batıyordur. Allah yaşatmasın gerçek bir olay yaşadığında geçer.

9 nisan 2024 07:36

3. düşündüğün için bulamıyorsun bence. mutlu insan, mutlu çift ya da bir ömür boyu mutlu olmak diye bir şey yok bu hayatta. olamaz da zaten. herkesin kendine göre sorunu var, sadece bunu ele alış şekilleri farklı.

9 nisan 2024 12:05